2777
2789

امروز سر پسرم بابام کلی نصیحتم کرد منم خیلی حالم بد شد خواستم خ و د ک شی کنم رفتم قرصارو داشتم درمیآوردم ک بخورمشون مدرن اومد یهو دید نزاشت بعد رفت گریه کرد ازینکه میخواستم بمیرم اینقد ناراحت نبودم ولی از گریه بابام خیلی ناراحت شدم یعنی خدا عوضشو سرم درمیاره خیلی میترسم چون باعث ناراحتیش شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرخاشگره امروز دعوامون شد

دعوا که برای همه پیش میاد . بچه ها مخصوصا توی سن نوجوانی خیلی عصبی میشن ولی خوب تحملش برای خانواده ها مخصوصا مادرا خیلی سخته

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
دعوا که برای همه پیش میاد . بچه ها مخصوصا توی سن نوجوانی خیلی عصبی میشن ولی خوب تحملش برای خانواده ه ...

امروز حالم خیلی بد بود دیگه بریدم اززندگی دل کندم گفتم میرم همش منو مقصر میدونشت بابام گفتم میرم داغمو تو دلت میزارم ک همش مقصر میدونی دیگه منو نبینی نصیحتم نکنی ولی نشد ولی بدتر شد اومد گریه کرد گفت اشتباه کردم بهت حرفی زدم منم ازش دلخور بودم بهش توجه نکردم زیاد فقط گفتم گریه نکن ببخش ولی الان میگم کاش بغلش میکردم میگفتم تو روخدا ببخش حالم بده از خشم خدا میترسم میترسم تقاصشو پس بگیره میدونم ک میگیره از خدا میترسم ایوای چیکار کنم 😭

چند سالشه مگه با دارو کنترل نمیشه

۱۱ دیگه دارو نمیدیم اصلا فایده نداشت با دارو و بدون دارو همونه بادارو از بدنش خیلی بوی بد میومد چاقش کرده بود خیلی بد شده بود الان یکم بهتره

پسر منم پیش فعال بود وتو سن بلوغ خیلی پرخاشگر شده بود من خیلی صبوری کردم الان ۱۹سالش هست آروم شده صب ...

فقط درس نمیخونه علاقه نشون نمیده ولی میگه برام همه چی بخرین میخریم ولی وقتی درس نمیخونه عصبانی میشم میگم ماشین همه واست خرج میکنیم تو چرا وظیفه ک فقط درسه انجام نمیدی پس چرا هم کلاسیات اونقدر درس میخونن اینم اگه بخونه میتونه حفظ کنه ولی کفرمو درمیاره میترسم مردود بشه آبرومون بره خیلی خستم میکنه سر درساش ۵ ، ۶ ساعت کتابو میگیره دستش حتی یه درسو نمیتونه خوب حفظ کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز