تمام تلاشم اینه واجبات رو درست انجام بدم از گناهم دوری کنم. خیلی هنر کنم نمازهای خاص ماه های قمری رو میخونم. شبا هم واقعه میخونم
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
عزیزم ممنون میشم اگر حدیثی هست برای آیات و سوره راهنمایی کنید
عزیژم توی کانالهای سخنرانیهای مذهبی عضو شو مطالبشون رو بخون. مثلا من استاد عالی رو واقعا لذت میبرم از صحبتهاشون
کوتاهم هستن ولی به شدت پر مغز
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
این کانال آقای عالی هست. روایات معتبر با سند زیاد میذارن. بنظرم از همه کانالهام بهتره