2777
2789
عنوان

شب چله چجوری گذشت

243 بازدید | 22 پست

برا ما ک خوب بود جوجه زدیم بعد شامم رفتیم یلدایی تازه عروس

ولی فک میکنم هر سال یه غمی هس تو دل هرسال یه اتفاقای جدید زندگی منه الان مثل ۷ سال قبل نیس یا ۳ سال قبل نیس چ اتفاقایی میوفته تو زندگی آدما ک فقط باید صبر و حوصله داشته باشی بعضی وقتا آدم کم میاره بعضی وقتا پر قدرت ادامه میدع وقتی ناراحتیم به خدا گله میکنیم وقتی خوشحالیم هیچکس یادمون نمیوفته خلاصه از خدا میخوام زندگی همه ایرانی ها عاقبت بخیر بشه همه خوشحال باشن یه زندگی آروم داشته باشن یلداتون مبارک انشالله سال بعد همین موقع به کل خواسته هاتون برسید منو هم دعا کنین عاقبت بخیر شم هرچی صلاحمه همون بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه پدر و مادر همسرم به خوبی گذشت.. باردارم هستم دست به هیچی نزدم خیلی حال داد...

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

واسه من بد بود چون تنها خونه بودم شوهرم پسرم رفتن خونه مادرش خونه مادر منم دور ولی ممنون از دعات انشالله قرعه کشی ایرانخودرو اسممون دربیاد سال دیگه ماشین خوب تو حیاط داشته باشیم ( الان پراید)

خوب بود به خوشی گذشت عمر با عزت دریافت کنیم سال دیگه همین موقع تو نی نی سایت

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

بیمارستان بودم حالم بد شد 🙂

هیشکی بهم تبریک نگفت فقط بابام و شوهرم

خواهرشوهر و مادرش انگاری خواب بودن یه تبریک نگفتن

خیلی بیشعورن هرچی شد بهشون زنگ زدم سر زدم تبریک و حال و احوال حالا اینارو