اومده تاپیک زده چرا همع دنبال شوهرن یه کلمه نوشتم سبک زندگی هر کس فرق داره به ما مربوط نیست شروع کرد فحاشی منم کم نیوردم اما الان با فحشاش گندش رو در آورده😐😐
|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|
با کسی که سطحش پایین تر از شماست بحث نکنید. چون اون اول، شما رو تا سطح خودش پایین میاره و بعد با تجربه ای که از چندین سال بحث توی همون سطح داشته، شکستت میده!!!
آنی که از آداب ادب کرده سقوط
پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت؟
یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔 این جهان پر ازصدای پای مردمی ست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو می بافند🖤
یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔 این جهان پر ازصدای پای مردمی ست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو می بافند🖤
چه بیشعوری.خیلی محترمانه کامنت گذاشته بودی چرا پرید بهت؟
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏