بله نه اینکه از مذهبی بودن بدم بیاد اینکه آدم رو مجبور میکنه لباس مورد علاقه ندوشن آرایش نکنه و... گ ...
ببین یک چیز بگم چون خودمم تقریبا مذهبیم . مذهبیا چه دختر چه پسرش یکم منطق خودشون به احساسات خودشون میچربه خیلی انتظار کارای رمانتیک نداشته باشولی ایشون دیگه خیلی سفته که یلدا رو بد میدونه ربطی هم به مذهب نداره چون هیچ جای دین منع نکرده این چیزا رو احتمالا میترسه جشن بگیرین پوششت بد باشه
لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
خب زرتشتی باشه. تمام آیین های باستانی ایران بر پایه دانش ستاره شناسی و اندازه گیری حرکات خورشید و زم ...
شما هم از اون طرف بوم افتادی نه یلدا و باستانی ها اشکالی توشه نه شهادت و ولادت اون آقا باستان رو گارد داره شما شهادت و ولادت رو خیلی باهاش فرقی نداری عزیزم
لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
با مذهبی جماعت طرف نشو اینا هر کثافتکاری میکنن بعدا هم براش احکام شرعی میارن. من هر چی مرد دیدم که زور میکردن خانواده شون چادری باشه خودشون دنبال کثافتکاری و هرزگی بودن. نمازخون ها که ازشون فرار کن. سرم نریزید تجربه کردم هزار بار .