2777
2789

من یکی و میخوام اونم منو میخواد بخاطر دلایلی تصمیم گرفتیم یمدت باهم در ارتباط نباشم اون مشکلات داره گفت حلشون کنم میام جلو ولی گهگاهی پیام میده حالمو میپرسه

بعد من الان تو ی شهری زندگی میکنم که اونم تو همین شهره

حالا بابام میگه خونمونو بفروشیم بریم شهرستان هرچی هم بهش حرف میزنیم قبول نمیکنه مرغش ی پا داره

چیکارکنم میترسم برم شهرستان پسره بفهمه کلا منصرف بشه چون اینجوری راهش ۲/۳ ساعت مسافت داره شایدم بیشتر

چیکارکنم 😭😭

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب به مامانت بگو خواستگار داری تو شهرتون

مامانم میدونه

به بابامم گفتم براش مهم نبود مسخره بود تازه میخندید میگف ولم کن دختر😐

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

تو این شهر دانشجویی یا شاغل؟بعد ازدواج همینجا خونه میگیرید دیگه مشکلش چیه؟

دانشجوعم تو همین شهر دانشگاه میرم

برم شهرستان باید رفتامد کنم

اگه واقعا دوست داشته باشه هر جا بری میاد سراغت

پسره خیلی منطقیه خیلی احساسی پیش نمیره

خیلی دختر خوب و تحصیلکرده و موقعیت عالی تو شهرای مختلف بهش معرفی کرده بودن ولی بخاطر راه دور بودنش قبول نکرده

مامانم میدونه به بابامم گفتم براش مهم نبود مسخره بود تازه میخندید میگف ولم کن دختر😐

تقصیر خواستگارته باید بیاد جلو معلومه بابات به هوا که نیمتونه اعتماد کنه

عاقبت در چشمانی درست ، تبدیل به اثر هنری خواهی شد.

دانشجوعم تو همین شهر دانشگاه میرم برم شهرستان باید رفتامد کنم

مشکلی نداری پس...خوابگاه بگیر هر چندوقت یبار هم سر میزنی خونه...خواستگاری هم که اگه جلو آمد میتونی رفت و آمد داشته باشی بدون دردسر...یخورده مراسم ها داستان میشه که یجور بالاخره توافق میکنین...