2777
2789
عنوان

سوالای کنکور قدیمو دیدم چه راحت بوده خیلیاش

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 30 پست
مشاور کنکور اینستا دیدم ۹۸کنکور داده بعد الان داره مشاوره میده 😂😂

دنبال پول هستن همین هیچی ام اکثرا بارشون نیست

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاور کنکور اینستا دیدم ۹۸کنکور داده بعد الان داره مشاوره میده 😂😂

😂

چی بگم

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

همه ی ایرانی ها معتقدن کنکور خودشون سخت ترین کنکور بوده 😂از جمله شما و خود من با اینکه کنکوری ۱۴۰۴ ...

ن زمان ما واقعا ی چیز دیگه بود

اگه واقعاآدمی هستید ک تا ب حال بدکسی رو نخواستید،بهتون تبریک میگم شماانسان هستید🫠👍

دقیقامن کنکورای ۹۹ به قبل رو میزدم تخمین رتبه میزدم میگفت دندون دولتی میارم ولی کنکور ۴۰۲ پرستاری آز ...

اره منم اکثرسوالاشو جواب درست دادم ۴۰۲وبعدشو بیشترشو غلط زدم 😂😂

واقعا زمان ما سخت بوده

کاملا مخالفم هر چی بگی برام اهمیت نداره سختی ما رو یک دهم اش رو نداشتید ا ن زمان اگه کتاب رو هم کار میکردی اوکی بوده ظرفیت پایین اهمیت زیاد نداره برای خرخون اش

کاملا مخالفم هر چی بگی برام اهمیت نداره سختی ما رو یک دهم اش رو نداشتید ا ن زمان اگه کتاب رو هم کار ...

😐😐😐

اگه واقعاآدمی هستید ک تا ب حال بدکسی رو نخواستید،بهتون تبریک میگم شماانسان هستید🫠👍

😐😐😐

خب راسته

انتخاب رشته بد

بدون پول کتاب منبع زیاد حتی یک منبع مجبورم از روی پی دی اف های کتاب کار کنم استاد معلم ندارم اکثرا رو خودخوانده بودم سنم ۲۳ هست بدون پول بدون سهمیه با ظرفیت محدود پذیرش دندون پزشکی هست الانم دولتی اش جاهای خوب

نهایی ها شده آینه دقققق سوالات غیر اصولی و بد تصحیح کردن و....

کاملا مخالفم هر چی بگی برام اهمیت نداره سختی ما رو یک دهم اش رو نداشتید ا ن زمان اگه کتاب رو هم کار ...

وای ۴۰۴زیستشو خودسوالو ازبس شاخ وبرگ داده طراح باعث حواس پرتی ونفهمیدن اصل سوال شده همچنین ازقیدای عجیب وغریب همه ی وهر وقاطی کردن فصلا اصلا هنگ کردم 😑

وای ۴۰۴زیستشو خودسوالو ازبس شاخ وبرگ داده طراح باعث حواس پرتی ونفهمیدن اصل سوال شده همچنین ازقیدای ع ...

الان باید بفهمی چی میگه کلا

زیست ام عالیه تستی گند میزنم درصد توی ازمون های آزمایشی بالای ۱۰ تا ۳۰ بیشتر نمیشه🫤

الان باید بفهمی چی میگه کلا زیست ام عالیه تستی گند میزنم درصد توی ازمون های آزمایشی بالای ۱۰ تا ۳۰ ب ...

میترسم همین رشته های زپرتی هم نیارم تادیروز اخ وپیف میکردم الان شدن آرزو 😑

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز