2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 22 پست
خدانکنه عزیزم ممنون اگ پری نشدی بازم بزن چون علایم بارداری داری منم روز۳۵بی بی مثبت شد 

عزیزم سایز فولیکولت چند بود؟

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
نمیخام ناامیدت کنم ولی فک نکنم من خودم دوماه قبل بارداریم یکبارش ۱۶ روز سینه هام درد میکزد و پری نشد ...

من هیچ وقت سابقه نداشت عقب بندازم همیشه جلو میفتاد😭😭😭

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چ نشانه ای داشتی

هیجی فقط چند روز قبل از پری تخمدانچپم خفیف درد میکرد ۳ روز قبل از پری  ۳ روز سر سینه هام درد گرفت و خوب شد بعد ی هفته کامل سینه هام درد گرفت بعد از عقب افنادنم حالت پری دل و درد فقط داشتم بعضی مواقع شدید دزد میگرفت که میگفتم پری شدم و فقط ی ترشح سفید میومد و دلم خوب میشد

من هیچ وقت سابقه نداشت عقب بندازم همیشه جلو میفتاد😭😭😭

ایشاله که بارداری عزیزم .من اون دوماه پیش پری نشدم دکتر از هورمونی نوشت فهمیدم کم کاری تیدویید دارم یکماه که قرصامو خوردم باردار شدم

گف بزرگترینش ۱۶هس و کوچیکه نمیشت ولی شد

۱۶ عالیه اخه دوست من با ۷ شد😶😶😶

ایشاله که بارداری عزیزم .من اون دوماه پیش پری نشدم دکتر از هورمونی نوشت فهمیدم کم کاری تیدویید دارم ...

مرسی عزیزم انشالله ولی امیدی ندارم میدونم نیستم خدا کنه بشم برم ازمایش هورمونی کیست دارم دکترم گفت باید عمل کنم