2777
2789

مخصوصا توی بازه 16 تا 30

آدم نمیدونه در لحظه زندگی کنه خوش بگذرونه بره سفر و از مسیر لذت ببره یا اینکه الان درس بخونه یا سخت کار کنه واسه آینده

حتی سر قضیه پول هم

آدم نمیدونه در لحظه استفاده کنه خوب بخره خوب بپوشه یا پس انداز کنه

آدمایی که از لحظه لذت بردن توی 40,50 پشیمونن و میگن کاش وقتی جوون بودیم بیشتر تلاش میکردیم

و آدمایی که الان 40,50 هستن و تقریبا موفق هستن

میگن سفر دور دنیا توی 50 سالگی و دیدن خوشگذرونی جوونا جالب نیست و کاش از جوونیمون بیشتر استفاده میکردیم و لذت میبردیم

نظر شما چیه؟ من دوست دارم از تجربه بقیه استفاده کنم

میشه،بلاخره🌄🌱

واقعیتش چون بحران و تورم هر روزه و هر لحظه داریم ،نمیشه تو رویا سیر کرد و شاید هم در لحظه بودن برای اکثر مردم دیگه جواب نمیده

مثلا من میتونم ماشین مدل بالاتر سوار بشم ،اما به فکر آینده دخترامم ،پس بهتره یه ماشین مدل پایین تر بگیرم ،ما بقی بره برای پس انداز

فکر کنم زیاد شنیدید که قدیما دلها خوش تر بود یا زندگی آسونتر.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حوالی سال ۹۰ دختر همسایه ما رفت سرکار با حقوق قانون کار چند سالی به خودش سختی داد خونه گرف ماشین گرف جهاز و عروسیشم گرفت تا سال ۹۶ ۹۷

سال ۴۰۰ رفتم سرکار با همین حقوق قانون کار تا ۴۰۲ باز میتونستم پس انداز کنم و با پس اندازم ی تیبا خریدم ولی دو ساله دریغ از ذره ای پیشرفت در حال حاضر پس انداز با این حقوق شبیه ی شوخیه کثیفه اخر ماه رو به زور سر میکنم و از خیلی چیزهایی که میخام میزنم

ی گوشی میخام بخرم تا میام جمع کنم قد حقوق یک ماهم رفته روش و واقعا از اینکه موندم در این مملکت خراب شده مثل خر پشیمونم

بحث اینده نگری برای ی اقتصاد و مملکت نرماله نه ما بدبخت هایی که زندگیمون به توییت ی امریکایی بنده

بنظرم وقتی شرایطش محیا هست بهتره تو جوونی لذت برد

پس آینده چی

آدم نباید یه برنامه ای واسه آینده داشته باشه

مشکل اینجاست که با باید یه آینده عادی بخوای و از لحظه لذت ببری

یا اگر آینده خوب میخوای باید از حال بزنی

میشه،بلاخره🌄🌱
تعادل تو همه چیز خوبه به نظرمهم سعی کنی تو لحظه زندگی کنی هم واسه آینده تلاش

نمیشه

اگر به زندگی خوب و غیر عادی میخوای باید خوب و غیر عادی تلاش کنی اگر عادی تلاش میکنی باید توقع یه چیز عادی داشته باشی واسه اینده

برای مثال اون پزشک متخصصی که ما میبینیم زمان تحصیلش به مدت ده سال فقط خونده و خونده و خونده و از تفریحاتش زده الان شده دکتر

این یه مثال بود

و من خیلی دلم میخواد نظرات مردم رو بفهمم

زندگی عادی آینده و در لحظه بودن

یا زندگی خوب آینده و الان در سختی بودن

میشه،بلاخره🌄🌱