2777
2789
عنوان

کاش خودم برای من می‌ساخت

60 بازدید | 7 پست

امروز همکارم مرخصی گرفته بود ون نامزد بود براش یلدایی میبردن

خانواده پولدار و لول بالا همسرشم همین طور

رفته آرایشگاه به خودش رسیده خونه رو درست کردن الان هدیه براش بردن

اون وقت من امروز یه دل سیر گریه کردم به خاطر اینکه تلاش میکنم تو زندگی ولی به هیچ جایی نمیرسم

نه اینکه چشم کسی باشم نه

الهی خدا به همه بده

ولی چرا به منی که بیشتر از همه تلاش میکنم نمیدهد خودم رو زجر دادم با کار و درس از اندام و قیافه افتادم آخرشم هیچ

یکی دیگه دختره به خودش رسیده بود خانواده خوبی نداشتند با خانواده وصلت کرده که پسر دامپزشکیشو تموم کرده دانشجوی داروسازی هم خانوادهاشم پزشک و اینان

اون وقت خر سمت من نمیاد

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

سلام عزیزم❤️

اگه میخوای تو زندگی موفق بشی نباید خودت و بازنده ببینی

تلاش کن برای حال بهترت

گفتی از اندام و قیافه افتادی

عزیزم برای رسیدگی به پوستت وقت بذار مثلا من روتین پوست هام ۷ تا ۱۰ دقیقه ای تمام میشه

ورزش از روزی ۱۰ دقیقه بزار تو برنامه ات بعد بیشترش کن

خودت و دست کم نگیر♡♡♡♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم❤️اگه میخوای تو زندگی موفق بشی نباید خودت و بازنده ببینی تلاش کن برای حال بهترت گفتی از ان ...

عزیزم کسی بیشتر از من تو زندگیش تلاش نکرده ولی انگار درجا زدنه

اونایی که عالی نکردن بهترین زندگی دارند

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
منم مثل خودتم با این تفاوت که قیافه ای نداشتم از دست بدم دختره چجوری به خودش رسیده؟

وضع مالی خانواده اش خوب نبود اما همون می پوشیدند می خوردن

با یه خانواده ای وصله ات کرد که همه انگشت به دهن موندن

وضع مالی خانواده اش خوب نبود اما همون می پوشیدند می خوردن با یه خانواده ای وصله ات کرد که همه انگشت ...

خاک تو سر من که خیلی هزینه میکنم ولی برای دانشگاه و خوراکیجات عقل مردم به چشمشونه باید همون پولو بدم برای کار زیبایی و لباس مردها فقط ظاهرو میبینن

خاک تو سر من که خیلی هزینه میکنم ولی برای دانشگاه و خوراکیجات عقل مردم به چشمشونه باید همون پولو بدم ...

دقیقاً

آدمها اول هارت اینا رو نمیبینن اونایی که زیبان همون اول فرصتها رو میدزدن