2777
2789
عنوان

مهمانی

91 بازدید | 6 پست

سلام شب خوش

(میشه یک راه حل بهم بدید که هم خودم لذت ببرم هم بقیه)

والدین من هر ساله بچه ها که ازدواج کردند و تعداد کم نیست برای یلدا دعوت می کنند اینجا و تمام زحمات از خرید کردن، آماده کردن و تهیه غذا برای 17نفر و میوه ودسر... بر عهده من و خواهرم هست بقیه کمکی نمی کنند (موقع میوه بردن از باغبقیه بچه ها اصلا اینطور نیست و همه حق دارند) فقط ظرف ها رو میشوند حقیقتا یکم خسته شدم چون مادرم تمام بار میندازه گردن ما و اصلا مشورت هم نمی کنه و کار نسنجیده انجام میده در حالی خودش اصلا توان کار کردند نداره بدتر که مهمان ناخوانده دعوت می کنه که اصلا این آدم جالبی نیست آدم درو رو و دروغگویی هست ولی والدینش فوت کردند

من واقعا ناراحتم و نمی دونم الان چیکار کنم تا کنار بیام و بار اولشم نیست فقط خسته شدم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی چیه بیشتر کار نکردن بقیه شما رو ذهنی خسته میکنه .وگرنه خستگی بدنی یه روز استراحت میکنی واز تنت در میاد .من الان خیلی قدر میدونم چون پدرم فوت شده و قدر هر لحظه دور همیبا مادرم و خانوادمم میدونم خدا رو شکر هرکیتو خانوادمون در حد توانش کمک میکنه به نظرم شمام تو مهمونی ها روی یک میز سلف سرویس بچینید اگر سختتون هست مخصوصا پذیرایی یلدا مخلفات زیادی داره

میدونی چیه بیشتر کار نکردن بقیه شما رو ذهنی خسته میکنه .وگرنه خستگی بدنی یه روز استراحت میکنی واز تن ...

عزیزن اصلا به خودشون زحمت نمیدید که چیزی درست کنند فقط دو تا از بردارها چند کیلو میوه میگیرند اونم اگهمون روز که مادر همونم میده خودشون ببرند!!

خوب مگه مشکل مالی دارید؟بلاخره خونه مادر همگی هست

نه عزیزم ولی شرایط برای همه سخت تر شده و پدر بازنشسته هستند و مادر خانه داره کلن با 30تومن حقوق میشه چیکار کرد؟ ما از خیلی چیزا میگذریم تا دل والدین خوش باشه