زن ستیزی تو سایت بیداد میکنه واقعا یکی تاپیک زده خانم ها رانندگی نکنید سوژه اینستا شدیم😐
پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه
پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه
در مورد اونی که گفتین چرا اینطوری به من فوش ناموسی داد بعد من تعلیق بشم ؟ بعدشم مگه من چی گفتم الان برید خواستگاری میگن زیر100 سکه قیمت گذاری نمیشه این خرید کالا نیست ؟
در مورد اون من منظورم همه نبود به خدا به قرآن راست میگن داشتم میگفتم که دخترا خیلی سخت میگیرن برای ا ...
خواهش میکنم