2777
2789
مشکلتون چیه

نوشتم واسه کاربری م که رمز شو فراموش کردم

تو تاپیک کامل توضیح دادم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوشتم واسه کاربری م که رمز شو فراموش کردمتو تاپیک کامل توضیح دادم

اگه رمز رو فراموش کردید و دسترسی به سیمکارتش دارید باید فراموشی رمز بزنید .... اگه به سیمکارت دسترسی ندارید نمیشه کاریش کرد متاسفانه ... چون باید حتما اون سیم باشه

@_mahyar ❌آقاهستم❌

اگه رمز رو فراموش کردید و دسترسی به سیمکارتش دارید باید فراموشی رمز بزنید .... اگه به سیمکارت دسترسی ...

هست اتفاقا گفتم مشکل داره حتی دوباره بگیرم

قدیمی هست سیم کارت

واستفاده نکردم رفتم بگیرم گفتن سلب شده

ومسله این است

ورمزهایی هم می تونست باشه و مطمن تر بودم امتحان و نشد

یعنی همه راهها هیچی شد

خوندم بعید میدونم نی نی یار کاری بتونن بکنن.

مگه اینکه شماره ای که تو اطلاعات کاربری وارد کرده بودید رو با یه شماره جدید جایگزین کنن تا اون شماره قبلی از سیستم در بیاد و شما با شماره جدید بتونید وارد بشید. اون شماره جدیدم نباید قبلا باهاش عضو اینجا بوده باشید.

بازم بعیده کاری کنن نمیدونم ولی راهش اینه.

@_mahyar ❌آقاهستم❌

هست اتفاقا گفتم مشکل داره حتی دوباره بگیرمقدیمی هست سیم کارتواستفاده نکردم رفتم بگیرم گفتن سلب شدهوم ...

کاش رمزو یجا مینوشتید

خیلی اشتباهات کاربرا همینه

@_mahyar ❌آقاهستم❌

کاش رمزو یجا مینوشتید خیلی اشتباهات کاربرا همینه

چند تا کاربری دارم

واونم دوست داشتم باشه

وگرنه همه رو نوشتم اخرین رمز کاربری ذکر شده رو هم

و زدم ونمیدونم شاید عوض کرده بودم

چند تا کاربری دارمواونم دوست داشتم باشهوگرنه همه رو نوشتم اخرین رمز کاربری ذکر شده رو همو زدم ونمیدو ...

درسته

در هر صورت راهش همونه که نوشتم و خودتونم اشاره کردین

@_mahyar ❌آقاهستم❌