mina_1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 3994 عنوان کیک یلدا 69 بازدید | 7 پست میخرین؟؟؟ پختین؟؟ 🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺 1404/09/30 | 16:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogand۸۵ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2796 هیچ کدومم بدونتو؟ منینیست. بدونتو؟ رویایینیست. بدونتو؟ شبینیست. بدونتو؟ حرفینیست. بدونتو؟ شادیاینیست. بدونتو؟ هیچینیست. بدونتو؟ زندگیاینیست. بدونتو؟ قلبینیست. بدونتو؟ دنیایپرازگلنیست. بدونتو؟ چشمانینیستکهمنببینم. بدونتو؟ منهمیشهیکقلبشکستهدارم. ️. اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️
mina_1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 3994 هیچ کدومم اجیل میوه میز چی 🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺
sogand۸۵ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2796 اجیل میوه میز چی نه من یلدام کجا بود من فقط حرص میخورمممممم همین بسمه بدونتو؟ منینیست. بدونتو؟ رویایینیست. بدونتو؟ شبینیست. بدونتو؟ حرفینیست. بدونتو؟ شادیاینیست. بدونتو؟ هیچینیست. بدونتو؟ زندگیاینیست. بدونتو؟ قلبینیست. بدونتو؟ دنیایپرازگلنیست. بدونتو؟ چشمانینیستکهمنببینم. بدونتو؟ منهمیشهیکقلبشکستهدارم. ️. اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️
mina_1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 3994 نه من یلدام کجا بود من فقط حرص میخورمممممم همین بسمه چرا منم کسی یلدا نچیده می خوام ی سادشو بچینن تنهایی 🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺
jonvania عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 1341 نه کیک نمیخوریم کلاهمون شامه و یکم خرت و پرت بعد شامالبته من و خاله ام رژیمیم همه رو بقیه میخورن😅 )
sogand۸۵ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2796 چرا منم کسی یلدا نچیده می خوام ی سادشو بچینن تنهایی تنهایی هیچی حال نمیده انقدر دلم گرفته که شوهر و خونوادش رو تیکه تیکه کنم هم حالم خوب نمیشه بدونتو؟ منینیست. بدونتو؟ رویایینیست. بدونتو؟ شبینیست. بدونتو؟ حرفینیست. بدونتو؟ شادیاینیست. بدونتو؟ هیچینیست. بدونتو؟ زندگیاینیست. بدونتو؟ قلبینیست. بدونتو؟ دنیایپرازگلنیست. بدونتو؟ چشمانینیستکهمنببینم. بدونتو؟ منهمیشهیکقلبشکستهدارم. ️. اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️