2777
2789
عزیزم منم anti tpo بالاست درمان قطعی که نداره ولی زیر نظر دکتر باید قرص بخوری باردارم شدی باید هر ما ...

واقعا؟ من نسبت ب پارسال بیشتر شده عددش ولی نمیدونم اصلا چی هست؟ شما چقدر دارو خوردی تا دکتر اجازه بارداری داد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ من نسبت ب پارسال بیشتر شده عددش ولی نمیدونم اصلا چی هست؟ شما چقدر دارو خوردی تا دکتر اجازه با ...

anti tpo هیچ وقت نرمال نمیشه ممکنه بالا پایین بشه فقط از روی tsh اجازه بارداری میدن اگه tsh نرمال باشه هیچ مشکلی نداره نگران نباش ولی پشت گوشم ننداز حتما زیر نظر متخصص غدد باش

اره حتما میرم tsh ۳.۸۶ بود

بستگی به رنج ازمایشگاه داره .و اینکه ازمایش غدد خیلی ازمایش حساسیه هر جایی ندین باید خیلی دقیق باشه که احتمالا دکترتون معرفی میکنه برا من یه بار ازمایشگاه معمولی زده بود tsh=13 در صورتی که نرمال بوداگه تهرانین برین پیش دکتر محمد علی گوگانی هم تشخیصش خوبه هم خیلی ارامش میده