2777
2789
عنوان

حالا هی میگن ناتنی بده

200 بازدید | 24 پست

مادربزرگ اصلیم از پدربزرگم طلاق گرفت . بماند که کلی کثافت کاری میکنه تو 60 سالگی که با یه مرد زن دار ریخته رو هم ، زندگی بچه هاشم خراب کرده باعث شده دوتا از زن عمو هام از عمو هام جدا شن و ...

پدربزرگم بعد از طلاق از مادربزرگ اصلیم یه زن گرفت که کلللل بچه های مادربزرگ اصلیم یعنی بابام و عمو هام و عمه هامو همرو بزرگ کرد خودشم دوتا بچه بدنیا اورد بزرگ کرد

حالا الان اومدیم خونه پدربزرگم ، این مادربزرگ ناتنیم عین پروانه دورمون میگرده . برامون خوراکی میاره هی میاد بوسمون میکنه قربون صدقم میره میگه ایلین کاش زود به زود بیای من دلم برات خیلی تنگ میشه . الان 5 ماهه حدودا ندیده بودمشون با اینکه فاصله خونمون تا خونشون 5 دقیقه س . ولی بخاطر درس ندیده بودمش

هر هفته برام خوراکی میفرستاد .

قربونش برم الهی . اونوقت اون مادربزرگ اصلیم فقط بلده از بابام پول بگیره . به قول خودش که میگه من رگ خواب مردارو خوب میدونم ، میدونم چطوری باید خر کنمشون

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

خدا حفظش کنه

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا خیرش بدهچه دل بزرگی داره

خیلی . انقدر مهربونه . بعد من بابابزرگم خیلی بد دهنه و دست بزن داره

این زن فرشته ی واقعیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

خدا حفظش کنه

فداتشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا حفظشون کنه

مرسی قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا بهش سلامتی و طول عمر بده چه زن خوبی !😍 دلم همچین مادربزرگی خواست! 😘

وای فداتشم گلم مرسییی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا خیرش بده عاشق اینجور ادمای دل گنده ام

منم عاشق ادمای مهربون مثل شمام

مرسی گلم فداتشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ندیده خوشم اومد ازش محکم بوسش کن

عزیزممم ممنون بوس به خودت

1
5
10
15
20
25
30
35
40