2789
عنوان

کوردا بیاین

142 بازدید | 22 پست

سلام خوبین داداشم عروس کورد آورده خودمون تورکیم. من اصلا نمیدونم سلیقه شو . تازه نامزد کردن میخوام پاگشا کنم بعد میگم برا پاگشاش لباس بخرم؟ میترسم سلیقه ش نباشه پول بدم؟ چقد؟ پارسیان بخرم؟ چیکارکنم؟ براش یه شال و یه چادر عروسم دادم همینجوری

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون کورده دلیل نمیشه ما سلیقه اش رو بدونیم که 😂

میگم شاید ی چیزی باشه همه دوس داشته باشن نمیشه؟😩😂

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من کوردم کادو معمولا طلا یا پول رایجه برا ما .

برا عروسیشون طلا میگیرم . پس پاگشا هم همون طلا میگیرم .

اگه داری طلا بخر چون طلا رسمه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

برا عروسیشون طلا میگیرم . پس پاگشا هم همون طلا میگیرم .

اره بنظرم یه چیز باشه ک به دردشونم بخوره دیگ .

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

اگه داری طلا بخر چون طلا رسمه

اره مشکلی نیس میخرم .

اره مشکلی نیس میخرم .

مبارک باشه😘

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏