2777
2789
عنوان

پریودی

182 بازدید | 13 پست

سلام .من هر 14 روز یه بار پریود میشم .الان 2ماه هست که اینطوری شدم .دکتر هم رفتم فقط چرک خشک کن داده .فایده نداره.آزمایش هورمونی هم دادم مشکلی نبوده .نمیدونم چیکار کنم ک قطع بشه کلافه شدم میشه راهنماییم کنید.چی بخورم یا چیکار کنم؟که قطع بشه خونریزیم؟ممنون.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم ماه پیش همینطوری شدم.۱۸فروردین پریود شدم.۲۵ ام پاک شدم باز اول اردیبهشت پریود شدم دکتر که رفتم گفت به خاطر تخمکگذاریت بوده.الانم ۲روز ازموعدم گذشته پریود نشدم.

💖همسرم دنیامه💖
منم ماه پیش همینطوری شدم.۱۸فروردین پریود شدم.۲۵ ام پاک شدم باز اول اردیبهشت پریود شدم دکتر که رفتم گ ...

یعنی درد پریود دارم کلی هنوز نشدم.میترسم باردار شده باشم

💖همسرم دنیامه💖

خواهر منم اینجوریه و شدیددددد  میشه ها دکترم رفته خوب نشده غصه شو خیلی میخورم😳

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
منم ماه پیش همینطوری شدم.۱۸فروردین پریود شدم.۲۵ ام پاک شدم باز اول اردیبهشت پریود شدم دکتر که رفتم گ ...

اگه قصد بارداری داری انشالله که حامله باشی.شما نشاسته خوردی قط شد؟

اگه قصد بارداری داری انشالله که حامله باشی.شما نشاسته خوردی قط شد؟

ممنون گلم ولی فعلا قصدشو ندارم.آره خیلی کم شد بعده چند روزم قطع شد.روزی ۳با  میخوردم صبح وظهر وشب

💖همسرم دنیامه💖
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز