2789
عنوان

تهدید به عکس

50 بازدید | 1 پست

۶سال و نیم پیش قبل از ازدواجم با یه پسری اشنا شدم و حین تماس تصویری چندتا اسکرین گرفت که اصلاااا عکسای مناسبی نبودن

خلاصه رابطه ما قبل از ازدواجم تموم شد و بهم گف شاید یه روز عکسارو پاک کردم شاید

گذشت بعد ۲ سال باز پیام داد گفتم شما گفت فلانی خلاصه مسدودش کردم فرداش پیامش دادم که چرا پیام دادی ممکن بود شوهرم ببینه گف واسم مهم نیست(البته بعد مسدود کردنش نه زنگ نه پیامی داده بود)خلاصه که گفت فلان ساعت منتظر پیامم باش اونقد حالم بد بود که با یه مشاور حرف زدم گفت حسابای کاربریت پاک کن و خططم خاموش کن .همونکارو کاردم فقط بهش پیام دادم و گفتم که من خطم و خاموش میکنم و قسمش دادم که عکسارو پاک کنه .

اینجور که فهمیدم مربی انظباط یا پرورشی بود و به گفته خودش طلبه بود دیگع نمیدونم واقعا بود یا نه ولی مطمعنم مربی بود چون همیشه تو مدرسه و گاهیم سرکلاس بود

حتی تو زمان دوستی هم از راه دور پشت تلفن صیغه مثلا یک هفته ای میخوند .

وقتیم بهش گفتم میخوام ازدواج کنم اصلا هیچ تهدیدی نکرد الان ۴سالونیم از اون پیامی که داد میگذرع و واقعا یه دلشوره عجیب دارم میگم نکنه تو این مدت عکسو پخش کردع باشه یا نمیدونم پیام و زنگ میزنه میبینه خطه خاموشه عصبی بشه پخش کنه

به نظرتون خطه رو روشن کنم ببینم اصلا تماسی میگیره یا نه

واقعا چند روزه تو فکر این قضیم و اعصابم حسابی بهم ریختس از یه طرف میگم نه فکر نکنم پخش کنه چون اول ازدواجم هیچ تهدیدی نکرد بعد میگم پس چرا گفت که شاااید عکسارو پاک کنه یا چرا دوباره پیام داد؟

تو پیامش گف که سیمکارتمو انداختم رو گوشیم شمارتو دیدم پیامت دادم

وزن قبلی ۷۲ .وزن فعلی۶۲.۹۰۰ .وزن مورد نظر ۶۱

ول کن هیچ کاری ازت بر نمیاد بلکه بدترش میکنه گذر زمان همه چیز رو خیلی کم رنگ میکنه بدتر پر رنگش نکن دوباره

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.