2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه پرداخت نمیکنن

چرا میگی ارزشی نداره پول مفت خیلی باارزشه اگه نبود ک همه ب حقشون رسیده بودن😂

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

میدادم یلداروو فکر کنم گفته بودن که برا یلدا میدن

⚫️سهام عدالت یلدایی تکذیب شد

🔰درحالیکه برخی رسانه ها خبر از پرداخت سود سهام عدالت در شب یلدا داده اند، مسولین مربوطه از این موضوع اظهار بی اطلاعی کرده اند.
🔻مدیر نظارت بر ناشران بورس در پاسخ به سوال فارس گفت تا این لحظه هیچ تصمیمگیری در این موضوع انجام نشده است.
🔻حیدری، سخنگوی سهام عدالت هم از زمان واریز سود سهام عدالت اظهار بی اطلاعی کرد.
🔻مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت نیز به خبرنگار فارس گفت: #فعلا هیچ خبری از واریز سود سهام عدالت نیست.

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
⚫️سهام عدالت یلدایی تکذیب شد🔰درحالیکه برخی رسانه ها خبر از پرداخت سود سهام عدالت در شب یلدا داده ان ...

خدا لعنتشون کنه پس از چی خبر دارن اینا

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

پول مفت که نیست حقمونه البته

هعییی

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

⚫️سهام عدالت یلدایی تکذیب شد🔰درحالیکه برخی رسانه ها خبر از پرداخت سود سهام عدالت در شب یلدا داده ان ...

فعلا بیخبرن صبح جمعه خبردار میشن😂