2777
2789
عنوان

خسته شدم🥲😔

63 بازدید | 2 پست

دو س روزه از خونه پدرم اینا اومدم خونه خودم اخه خونم شهر دیگیی ازدواج کردم چند روزه خیلی دلم گرفته. چیکار کنم حالم بهتر شه. حالم بدجوره انگار افسرده شدم دلم میخاد بمیرم خیلی از خودم بدم میاد انگار. چیکار کنمم. شوهرمم سر کاره تنهامم💔

عزیزم خودتو سرگرم یه کاری کن.. مطالعه کن ورزش کن برو باشگاه شاغل شو نهایتا...چون منم مثه توام تو یه شهر غریبم هربار که از پیش مامانم اینا میام دلم میگیره ولی دیگه باهاش کنار اومدم بدنسازی میکنم با همکار همسرم رفت و آمد میکنیم بهترشدم دیگه نسبت به یکسال پیش

عزیزم خودتو سرگرم یه کاری کن.. مطالعه کن ورزش کن برو باشگاه شاغل شو نهایتا...چون منم مثه توام تو یه ...

منم ده ماهه عروسی کردم شهر غریبم اخخ ک تا میام خونم دیگه این غریبی ولکنم نیست. تنهایی دلتنگی یمدت باشگاه میرفتم خیلیی سر حال بودم الان انکار افسردم و حوصله باشکارو هم ندارم. با همکارای هحسرمم رفتو امد داریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.