2777
2789
عنوان

برای خانواده شوهرم هر کاری میکنم به چشمشون نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 25 پست
عب نداره عزيزم برات تجربه شد كه ديگه كوچكتري كاري براشون نكني

بمیرم دیگه کاری نمیکنم 

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینقدر تو خونه و بیرون کار میکنم زندگی و جهارم از همه بهتره بعد شوهرم میگه تو زن زندگی نیستی زن د ...

دوستم به نظرت درسته از کلمه ترشیده برای دختری که کمی دیرتر از بقیه ازدواج می کنه استفاده کنیم؟ اینها همه مصداق خشونت علیه زنان هست

دوستم به نظرت درسته از کلمه ترشیده برای دختری که کمی دیرتر از بقیه ازدواج می کنه استفاده کنیم؟ اینها ...

بعضی وقتا از ادبیات آدما میشه فهمید چرا مثلاهمسرشون بهشون احترام نمیذاره و با دیگران مقایسشون میکنه

منتظر اتفاقات خوبم 
دوستم به نظرت درسته از کلمه ترشیده برای دختری که کمی دیرتر از بقیه ازدواج می کنه استفاده کنیم؟ اینها ...

زن 38 ساله ای که با پسر 30 ساله ازدواج میکنه ترشیده است وگرنه باهمسن خودش ازدواج میکرد و اونم از یه شهر دیگه دختره است معلوم نیست تو شهر خودش چه علطی کرده که اومده یه جا دیگه اویزون شده 

البته لفط ترشیده درست نیست و خودمنم نمیپسندم 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
بعضی وقتا از ادبیات آدما میشه فهمید چرا مثلاهمسرشون بهشون احترام نمیذاره و با دیگران مقایسشون میکنه

همه میگن ترشیده و یه چیز عادیه طور خدا الکی ادای روشن فکرها رو درنیارید 

زن 38 ساله ای که با پسر 30 ساله ازدواج میکنه ترشیده است وگرنه باهمسن خودش ازدواج میکرد و اونم از یه ...

عزیزم شما از کجا میدونی توی شهرش کاری کرده؟ گناه داره بخدا اینجور نگو! مقصر جاری شما نیست، مقصر شوهر شماست، شما رو با این همه زحمتی که میکشی نباید با جاری مقایسه کنه، شوهر من هم گاهی من رو مقایسه می کنه، اما من میدونم که این شوهرم هست که مقصره نه اون طفلکا که روحشون هم خبر نداره

زن 38 ساله ای که با پسر 30 ساله ازدواج میکنه ترشیده است وگرنه باهمسن خودش ازدواج میکرد و اونم از یه ...

اونوقت اگه یه مرد  ۳۸ ساله حتی با دوتا بچه با یه دختر ۳۰ ساله ازدواج کنه خیلی طبیعیه، هرچند کاملا طبیعیه ولی چرا اینقد واسه یه دختر زشته ؟  آخه آدم نمیتونه حرف بزنه میگن ادای روشنفکرا رو در میاریم والا کاش همه ادای روشنفکرا رو در بیارن لااقل باعث نمیشن این فکر رو بیشتر ترویج بدن 

منتظر اتفاقات خوبم 
دو تومن بزار تو جیبت ماست ببند براش تا ادم شه

وای وقتی یادم میاد اعصایم خورد میشه واقعا یه ماست مایع کردن اینقدر مهمه که میزنه تو سرم 

کاش میشد  من واقعاا نمیتونم  دلم میخادا ولی نمیشه

اره واقعه سخته اما گاهی وقتا طرف مقابل خودش باعث میشه...

ما عادت کردیم واسه حرف بقیه و دل بقیه زندگی کنیم این اشتباهه . ب این فک‌کن عمر ادم میگذره و حیفه ادم عمرشو صرف بقیه و حرفاشون کنه ... مهم خودتی و زندگیت

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!