برگ_در_آسمان مدیر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 10037 عنوان ب نظرتون هدف گرنی چیه دنبال چیه | مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 53 پست ؟ آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من. امروز | 07:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قرمز_یواش عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 21364 من اصلا گوشی دست بچه هام نمیدمحتی کلیپ اموزشی پسرم بخاد ببیته خودم گوشیو دستم میگیرم چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 10037 من اصلا گوشی دست بچه هام نمیدمحتی کلیپ اموزشی پسرم بخاد ببیته خودم گوشیو دستم میگیرم کار خوبی میکنی بر ای روان خودشونه آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 10037 هدف این بازی تخریب روحیه شجاعت بچه ها ومطیع کردن اونهاست. دقیقا آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 10037 این چه سمی بود من دیدم والا من که بزرگم ترسیدم وای به بچه ها. فک کنم شب ادراری بگیرن. همون آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 10037 تو کلیپ های آموزش بازی یه فحش هایی این یوتیوب ها می دن ادم هنگ می کنه از این بی شرمی که عادی شده. به ... یا ببخشید علامت نشون با دست رو برای بچه ها عادی کردن دختر و پسر آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 26188 یا ببخشید علامت نشون با دست رو برای بچه ها عادی کردن دختر و پسر وای بچه های منم یاد گرفتن مدام به هم نشون می دن ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 10037 وای بچه های منم یاد گرفتن مدام به هم نشون می دن خیلی بدهمجابشون کن دیگه تکرار نکنن تا یکی بهشون تذکر ندادهچون میدونم برات مهمه میگم آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 26188 خیلی بدهمجابشون کن دیگه تکرار نکنن تا یکی بهشون تذکر ندادهچون میدونم برات مهمه میگم می دونم. تو خونه هم بهشون گفتم که معنی اش زشته ولی بس که تو همه کلیپ ها هست فکر می کنند عادیه ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 10037 می دونم. تو خونه هم بهشون گفتم که معنی اش زشته ولی بس که تو همه کلیپ ها هست فکر می کنند عادیه درکت میکنم آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.