برگ_در_آسمان مدیر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 10037 عنوان ب نظرتون هدف گرنی چیه دنبال چیه | مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 53 پست ؟ آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من. امروز | 07:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 10037 والا منم دیدم ترسیدم ببین دیدم ی بچه داش بازی میکرد بهش گفتم تو رو خدا نبین بازی نکناصن گوش نمیداد گفتم روحتو داعون نکن آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 10037 یا خدا این چه بازیه اینها تفکرات یه ذهن دیوانه است تو رو خدا قبل از بچه هاتون خودتون ی دور بازیاشونو بازی کنید آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 10037 یا خدااا آره برگام ریخ آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 10037 وای استارتر دو ساعته دارم به عکسی که گذاشتی میخندم من تا حالا این بازی رو ندیده بودم ولی گویا دوخترم ... تو رو خدا نزارید بازی کنن آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 10037 اره ترسش واقعا منم میترسیدم ببین ی کم از بازیشو ببینی ی جوری میشی آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 26180 تو رو خدا قبل از بچه هاتون خودتون ی دور بازیاشونو بازی کنید پسر من که فقط ماینکرافت بازی می کنه ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!
شاهدخت_آتلانتیس عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 4134 ببین ی کم از بازیشو ببینی ی جوری میشی ببینم؟ بازی کردم و مث سگ ترسیدم و یادمه توی بازی وقتی قایم میشدی بهت میگفت آی سی یو ( یعنی دارم میبینمت) که روی بچه تأثیر بدی داره واقعا میترسن تو خونه تنها باشن تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 10037 ببینم؟ بازی کردم و مث سگ ترسیدم و یادمه توی بازی وقتی قایم میشدی بهت میگفت آی سی یو ( یعنی دارم میبی ... همشم بچه ها رو تو عکسا بغل کرده میخواد بگه دوسشون داره آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 10037 کاشکی فقط تو بازی بودبی احترامی به بزرگترها عادی سازی شده. من اگه مادر بودم اصن نمیزاشتم بازی نصب کنه فقط بازی فکری ورزش مطالعه آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 47254 ممنون از اطلاع رسانیت عزیزم.🧡 ⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 10037 ممنون از اطلاع رسانیت عزیزم.🧡 فدات💜🧡❤️ آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 26180 کاشکی فقط تو بازی بودبی احترامی به بزرگترها عادی سازی شده. تو کلیپ های آموزش بازی یه فحش هایی این یوتیوب ها می دن ادم هنگ می کنه از این بی شرمی که عادی شده. به راحتی فحش ناموسی می دن برای اینکه ویو بخوره ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!
مامی،نعنا عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 9256 این چه سمی بود من دیدم والا من که بزرگم ترسیدم وای به بچه ها. فک کنم شب ادراری بگیرن.