2777
2789
عنوان

ولی مودتون خوب شدا یهو

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 57 پست
بازه 12 شب تا 5 صبح همه تو بهترین مود خودشونن😂

خیلی خوبه بخدا

ولی این نشون میده چقدر شب بیدار زیاد داریم و اکثرا هممون اورتینکر شدیم متاسفانه. چون اورتینکر وقتی شب همه خوابن، آرامش میگیره و وقتی اعضای خونه بیدارن، استرس میگیره 😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوبه راجب فرکانس و باور دانش داری برعکس بقیه منبع خاصی داری یا خودت یاد گرفتی از جاهای مختلف؟

خودم یاد گرفتم. ولی بیشتر به صدای قلبم گوش میدم. به نشانه ها توجه میکنم ووو

خیلی خوبه بخداولی این نشون میده چقدر شب بیدار زیاد داریم و اکثرا هممون اورتینکر شدیم متاسفانه. چون ا ...

بنده امتحان زیست دارم وگرنه عین خرس میخوابیدم🫠😂 داشتم به مامانم میگفتم کاش بچگی وقتی میگفتی بخواب میخوابیدم الان انقد کمبود خواب دارم که مغزم از کار افتاده

خودم یاد گرفتم. ولی بیشتر به صدای قلبم گوش میدم. به نشانه ها توجه میکنم ووو

عالیی منم از ۶ ۷ سال پیش از جاهای مختلف فهمیدم تقریبا همه قانونو زیاد برای بقیه انرژی نذار خیلیا متوجه نمیشن چون توی سطح آگاهیش نیستن

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

عالیی منم از ۶ ۷ سال پیش از جاهای مختلف فهمیدم تقریبا همه قانونو زیاد برای بقیه انرژی نذار خیلیا متو ...

میدونم خیلیا اصلا متوجه حرفام نمیشن ولی حتی اگه یه نفر یه ذره متوجه بشه و جرقه توی ذهنش بخوره، همین برای من کافیه. من معتقدم اگه خدا به من این لطف رو کرده، نباید مغرور بشم و برای خودم نگه دارم فقط. خدا این موهبت رو به من داده که به آدمای دیگه حس خوب انتقال بدم. و اگه بتونم، آگاهی انتقال بدم. حداقلش اینه جرقه ایجاد کنم توی ذهن افراد.

خودمم نمیگم همه چیزو میدونم و ادعای فهم نمیکنم ولی خب یه چیزی درونم حس میکنم که خودمو موظف میدونم این حسو به بقیه هم منتقل کنم. خودمم یه روزی با تلاش یه نفر یا چند نفر که سعی داشتن اگاهی بدن، جرقه توی ذهنم ایجاد شده که الان به اینجا رسیدم.