2777
2789
عنوان

ولی مودتون خوب شدا یهو

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم تاپیک؟ یا عبلفضل

ابولفضل 🌺.تاپیکی ک خانومه غسال بود

یعنی من کهههه اهل مستحبات و واحباتم ...... توخودم

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
ابولفضل 🌺.تاپیکی ک خانومه غسال بود یعنی من کهههه اهل مستحبات و واحباتم ...... توخودم

من عبلفضل رو ترکی گفتم. کلا تلفظش هم فرق داره. قصد توهین نداشتم.

اوه ندیدم اون تاپیکو. توی پربازدید هاست؟ اسمش چیه

فقط میاد نمیره

خب تو نگهش میداری دیگه. حس های منفی رو ابر تصور کن. فقط تماشاشون کن تا بگذرن از جلوی چشمت و برن. نگیرشون توی دستت، نگهشون ندار. اجازه بده بگذرن برن. تو فقط حسشون کن و اجازه بده برن. و بعد به حس های دیگه ات برس. حس های مختلف هر ثانیه بهمون میاد دیگه، مثلا الان با خوندن این کامنت یه حسی بهت میاد خب

الان این حسو زندگی کن. بازم برنگرد به حس قبلی که منفی بود. توی این لحظه باش

من عبلفضل رو ترکی گفتم. کلا تلفظش هم فرق داره. قصد توهین نداشتم. اوه ندیدم اون تاپیکو. توی پربازدید ...

میدونم عزیزم .گفتم شاید اشتباه تایپی بوده

نه توی پربازدید نیست پیدا کردم میفرستم

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم