2777
2789
عنوان

ی پسررهههههههه کمککککک

142 بازدید | 15 پست

بچه ها با یکی اشنا شدم

ولی واقعا خیلی رفتاراش رو مخمه

انگار منو خر فرض کرده

یارو تو بانک کار میکنه

بعد ۲ ۳ نصف شب میخابه😐😐 بع. مبگه ۸ صبح تا ۴ سرکارم

یا اینکه همش راجب قد و اندام و عکس قدی و بدن و اینا زر میزنه😐😐

یا بهش گفتم من حس بدی گرفتگ راجب قد و اندام پرسیدی میگفت خب بخاطر این پرسیدم ببینم تایپم هستی😐😐 یان

فک کن تازه دو روزه صحبت میکنیم😐

همین چند دقیقه پیش هم میگفت عکس قدی بده میخام اندامتو ببینم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

چ خاکی تو سرم کنم😐🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بانک کار میکنه بعد میاد تو مجازی برا اشنایی!!!؟دروغ میگه

حضوری اشما شدیم تو بیرون ولی این دو روز ک صجبت کردیم اینارو بهم گفت و بیشتر حرفاش و تیکه هاش تو صحبت راجب خونه ک رابطه و بدن و تایپ و...

و واقعا حس بد و چندشی ازش گرفتم

جسارتی نشه مشخصه هرچی هست آدم بیشخصیت و دور از فهم شعور هست اگر واقعا قصد ازدواج داشته این حرفارو زده

خیلی چیزهای دیگه ملاک هستن و دراولویت رفتار کردار گفتار پاکی و نجابت و دات درست همیه اینارو ول کرده اولش اندام براش مهمه پس نتیجه میگیریم که بیشتر از اینکه به فکر زندگی باشه به فکرهوس و شهوت خودش هست بعدها هم هرکس اتدامش بهتر باشه جذب اونا هم میشه دست خودش نیست ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بداست، بهرحال همجنس خودمون رو بهتر میشناسیم تا جنس مخالف رو.

جسارتی نشه مشخصه هرچی هست آدم بیشخصیت و دور از فهم شعور هست اگر واقعا قصد ازدواج داشته این حرفارو ز ...

ن عزیزم این چ حرفیه، بله درست میگین شک داشتم بهش چون قصد خودمم ازدواج بود باهم صحبت کردیم ولی تو حرفاش مشخص بود بیشتر اندام و اینا وزن اینا مهمه چون طرف یکی و بخاد شروع میکنه ب حرفای خوب و اینکه ب ادم دلگرمی بده طرف حس امنیت بگیره و کلی حرفای مهم تر از اون هست تااینا...ن اینکه راجب اینا صحبت کنه و حس بدی منتقل کنه ک خداروشکر بلاکش کردم

ن عزیزم این چ حرفیه، بله درست میگین شک داشتم بهش چون قصد خودمم ازدواج بود باهم صحبت کردیم ولی تو حرف ...

خواهش آبجی گلم،خداروشکر که دختر عاقلی هستی و زود فهمیدیدو تصمیم بسیار خوبی گرفتید خوشحال شدم از طرز فکر و فهمیده بودنت ، تازه بعید هم نیست اصلا مجرد نبوده باشه و متاهل بوده ، من فقط بخاطر این ناراحت شدم که بجای اینکه ارزش معنوی شمارو بدونه دنبال چیزهای بیهوده و بی ارزش بوده درواقع ارزش و احترام و حرمت شما رو نگه نداشته و چیزهای دیگه رو ترجیح داده. من هم جای برادرت به خاطر این کار خوبت برات آرزوی خوشبختی میکنم توکلت به خدا باشه انشاالله بختی درشأن و شخصیت خوبت پیدا بشه.