2777
2789
عنوان

اگر یه روز قرار باشه ازدواج کنم

121 بازدید | 8 پست

چون رشته ام میکروبیولوژی بوده خیلی وسواس گرفتم وخیلی بیماری های منتقله از راه جنسی میدونم بهش میگم همون اوله بار باید این آزمایش ها بدی و اونم صدرصد دمش میزاره رو کولش میره😊اگه مطمئن باشه ازخودش آزمایش،ها انجام میده

میشه بگی تا منم وسواسم بیشتر شه😂😂

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا الان همه میگیرن این آزمایشات رو اگر بره پس مشکل داره بالاخره هرکس بر خودش معیاری داره

نه اونی ک قبل از عقده قبل از نامزدی بخواد صورت بگیره باید ازمایش بده

کلا میدیا سوزاک سیفلیسهپاتیت bاچ ای وی اچ پی وی

اها خب خداروشکر گفتم شاید چیز دیگه ای باشه که ندونم

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
اها خب خداروشکر گفتم شاید چیز دیگه ای باشه که ندونم

تبخال تناسلی

خب میدونی خیلی ها هنوز میگن ک دسشویی اچ پی وی میده درصورتی فقط جنسیه مثلا طرف اومده خدایی نکرده اچ پی وی داشت برگرده دختره گول بزنه من از دسشویی گرفتم کاری نکردم چرته باید ادم این چیزارو بدونه