2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده من این مدلی بودن و بنظرم خیلی حس بدیه خیلی خیلی زیادچون اون دختر دیگه حتی توی خونه خودشم از ...

ن ی جاهایی بحث این نیست ک پدر و برادر بد باشن که. موضوع اینه ک حتی توی محیط خونه هم باید پوشش پسر و دختر متعارف باشه ک اون مرز و حریم مشخص باشه.ی جور احترام به همدیگه.

البته ک مامان منم مثل خانواده شما سخت گیر بود و این میزان سخت گیری هم اصلا خوب نیس

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
واااای توی خونه هم گیر میدین؟

ایشون مریض هستند و کاربر تا هستند

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کاربر مریض دو گنبدان واسشون هر تشریف دارن سه تا کاربری دارن کل تاپیکاش در مورد دختربچه و پاهای بچه و ...

توروخدا؟؟؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
کاربر مریض دو گنبدان واسشون هر تشریف دارن سه تا کاربری دارن کل تاپیکاش در مورد دختربچه و پاهای بچه و ...

پناه بر گاد

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

توروخدا؟؟؟؟

بله کل تاپیکاش رو ببینید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ایشون مریض هستند و کاربر تا هستند

الان دیدم درجا درخواست دوستی فرستاده ، تاپیکاشو چک کردم

فقط و فقط گیر داده به دخترشون !!! 😐

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
الان دیدم درجا درخواست دوستی فرستاده ، تاپیکاشو چک کردمفقط و فقط گیر داده به دخترشون !!! 😐

دو تا کاربری دیگه داشت اونا لو رفتن شبا همین موقع با موضوع مذهبی و حجاب دختر تو خونه تاپیک میزنه

بله کل تاپیکاش رو ببینید

منم فهمیدم کاربر دوگنبدانه ولی اگه مرد مریض بود فتیش واضح تری داشت اخه کدوم ادم منحرفی از اینکه از چند سالگی مباحث دینی رو به بچه هاتون یاد دادید لذت میبره که این صد بار تاپیکشو زده؟ اکثر مسائلی که میلیاردی تاپیک زده دربارش جایی برای لذت انحرافی نداره این فقط یه مادر مذهبیه که کلا کار و زندگیش شده راهبه ساختن از دخترش

ن ی جاهایی بحث این نیست ک پدر و برادر بد باشن که. موضوع اینه ک حتی توی محیط خونه هم باید پوشش پسر و ...

خب منم میگم بنظرم مثلا با لباس زیر گشتن کار جالبی نیست حتی برا پدر مادر خانواده جلو بچه این میشه حریم

وگرنه اخه تاپ شلوارک چیه مثلا؟

من مامانم سختگیر نبوده کلا هیچوقت ولی کللل فامیل و خانوادمون از مذهبی تا غیرمذهبیشون نمیدونم چرا تو این مورد اینجوریان

خیلی بدم میاد

من دیگه الان اصن بچه یا نوجوون نیستم زندگی گذروندم تابستون با شلوارک تا زانو بودم میگن جلو بابات اینو نپوش

واقعا ادم بهش بر میخوره یجوری میشه ینی چی خب این خیلی باعث فاصله گرفتن اون دختر از پدرشم میشه من دوستاییم ک خیلی ب باباهاشون نزدیکن و باهاشون حس امنیت دارن هیچکدوم از این مسخره بازیا تو خونشون نبوده

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد