2821
2789
عنوان

داداشم سنگ دله

348 بازدید | 34 پست

والا خودش بی عرضس

بابام مریضیه خونه افتاده نمیتونه کار کنه تو بدنش یجای سالم ندارع با قرص زندس...

منم دیدم داداشم تنها کمک خرجی منم خودم کار میکنم گفتم ماهیانه کمک خرج باشم برا مادرم و خانواده

الان یسالع زن گرفته انگار اصلا خانواده ندارع یادش رفته یه خواهر برادر کوچک داره اصلا پول نمیده همشم میگه زنگ مامان زدم گفت پول نیاز ندارع آخه آدم عاقل مامانت روش نمیشه بگه از کجا خرجی میاره ها بارها رفتم خونه مادرم دیدم از یه گدا هم بدتر داره زندگی میکنن تو اون خونه چهار نفر آدم داره با یارانه زندگی میکنن ممکنه اره اگر ماهیانه یه دونه مرغ بخوری اره اگه انقد بی پول باشه فقط فقط مواد غذایی که در حد زنده موندن بخری اره آخه چی بگم زنش بهترین هارو میپوشم بهترین هارو میگیره

بعد میگم مامان خو زنگ بزن بگو پول میخام میگه من با این سن التماس کنم به پسرم که بهم پول بده نمیخام بخدا داداشم کوچیکم انقد لاغر شده که عین جنازه شده دلم داره کباب میشه دارم میمیرم از ناراحتی نمیدونم چیکار کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم برات دعا کردم انقدر پولدار بشی خانوادتو تامین کنی فقط از اون پول ی ریال به برادرت و زنش ندی مر ...

های چی بگم آبجی من زندگی نمیکنم که همش دارم غصه خانوادم میخورم

من چقدر میتونم آبجی شاید در ماه یه یا چهار تومن شایدم نتونم بابام چند ماهه نرفته دکتر میگه پول ندارم

خودت به برادرت بگو همینا رو

تا حالا گفتی؟

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

خودت به برادرت بگو همینا روتا حالا گفتی؟

چند بار گفتم انگار نه انگار الکی میگه اوضاع کار خرابه بعد میبینی زنش رفته طلا خریده میبینی زنش رفته 25اومن داده روتین خریده این توهین به شعور کنه همی برم بهش بگم اونم خرم کنه