2777
2789
عنوان

🚶🖤🖤🖤🕊️🕳️

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعت سگ کی باشه تایم ه حذف و ورودم دسته خودمه🤕

بله به نظر من دست شماست

پیشنهاد میکنم دیدگاه بشار درال رو مطالعه کنید، کمترین کاری که میکنه امید به زندگی رو درتون افزایش میده و همچنین یک سوال بزرگ رو توجیه میکنه که برای من واقعا آرامش خاطر آورد

مذهبی نیستم، ولی معنوی چرا... ای روح لایتناهی شکر🙂🤍

بله به نظر من دست شماست پیشنهاد میکنم دیدگاه بشار درال رو مطالعه کنید، کمترین کاری که میکنه امید به ...

ممنون

شبی رها میکنم این تن را...تا شاید روحم در دنیای دیگری به آرامش برسد!

فکر میکنم شما اشتباه متوجه شدید صفات ثبوتی صفات کمال رو به خدا نسبت میدن در حالی که صفات سلبی نقص ها ...

درسته حرفتون

حالا یک مثال

خشم صفت خوبیه؟ پس چرا میگن خشم خدا نصیب فلان قوم شد و اونها رو ب هلاکت رسوند؟ منظورم اینه خیر و شر مطلق در دنیا وجود نداره و بسته ب اقتضا معانی فرق میکنن

ما هم قبلنا مثل شما فکر میکردیم

فکر میکنم کلمه قبلنا، نشانه ی گمراهی شما از مسیر زندگیتون باشه

پیشنهاد میکنم دوباره فلسفه رو مطالعه کنید، هیچ فشاری نیست که حتما و صرفا دین خودتون رو مطالعه کنید، هر چیزی که دوست داشتید، کنجکاوتون کرد، باهاش ارتباط برقرار کردید، مطالعش کنید.

درسته حرفتونحالا یک مثالخشم صفت خوبیه؟ پس چرا میگن خشم خدا نصیب فلان قوم شد و اونها رو ب هلاکت رسوند ...

اهاا متوجه شدم

درسته، چه کسی تعیین میکنه خشم صفت خوبیه یا بد؟

اصلا کلمه خشم معنی نداره تا وقتی که انسان ها بهش معنی میدن، زیبایی معنی نداره تا وقتی که زشتی معنی نداشته باشه، ثروتمند معنی نداره تا وقتی فقیر معنی نداشته باشه، معنا پیدا کردن مفاهیم نیازمند معنا پیدا کردن مفهوم متضادشونن و در آخر این انسانه که به مفاهیم معنی میبخشه، درسته؟

ممکنه زشتی سودمند تر و بهتر از زیبایی باشه، پس نسبیه

مطمئنی شما گمراه نشدی؟

شاید منم گمراه شده باشم

کسی چه میدونه

در این صورت از قادر مطلق، روح لایتناهی میخوام منو از گمراهی در بیاره، حداقل میدونم که اون وجود داره، نمیدونم کیه، جنسش چیه، چیا گفته، ولی فقط میدونم وجود داره