2777
2789
عنوان

🚶🖤🖤🖤🕊️🕳️

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی همون مفهوم خوب مطلق و بد مطلق وجود نداره و تنها کمال مطلق خداعه، و مفهوم هر چیزی با تضاد خودش ت ...

حرفی از خدا نزده

ولی نظر شخصیم خود خدا هم صفات مثبت و منفی داره (کلمات عربیش دقیق یادم نیست فکر کنم سلبی و ثبوتی باشه)

یین و یانگ نشان دهنده قطبهای مخالف و تضادهای جهان هستند. البته این بدان معنا نیست که یانگ خوب است و ...

ممنون بخاطر این اطلاعاتت زحمت کشیدی سرچ زدی واسمون با ما به اشتراک کذاشتی ولی هر چیزی که مینویسن صرفا درست نیست کلا حرفای قلمبه غلطه

شبی رها میکنم این تن را...تا شاید روحم در دنیای دیگری به آرامش برسد!

حرفی از خدا نزدهولی نظر شخصیم خود خدا هم صفات مثبت و منفی داره (کلمات عربیش دقیق یادم نیست فکر کنم س ...

آهاا

ولی نظر شخصی شما کاملا با فلسفه اسلامی در تضاده

البته که منم نظر شخصیم درباره بی نهایت بودن روح و قدرت اختیار در تولد انسان و تناسخ هست

مذهبی نیستم، ولی معنوی چرا... ای روح لایتناهی شکر🙂🤍

عجله نکن یه روزی طبیعت خودش حذفت میکنه

ما هیچوقت حذف نمیشیم

این دنیا و این جسم چه ارزشی داره که منتظر حذف شدنش باشیم زمانی که یک چیز با ارزش تر وجود داره که جاویدانم هست

عجله نکن یه روزی طبیعت خودش حذفت میکنه

طبیعت سگ کی باشه تایم ه حذف و ورودم دسته خودمه🤕

شبی رها میکنم این تن را...تا شاید روحم در دنیای دیگری به آرامش برسد!

صفات سلبی و ثبوتی از خود فلسفه اسلامی میاد

فکر میکنم شما اشتباه متوجه شدید

صفات ثبوتی صفات کمال رو به خدا نسبت میدن در حالی که صفات سلبی نقص ها و محدودیت ها رو از خدا سلب میکنن

در واقع فلسفه اسلامی میگه خدا کامله و علت همه چیزه اگر کامل نبود حتما خودش هم علتی داره، ولی علت العلل نقضه چون باعث تسلسل علل میشه