2777
2789

من به خاطر اینکه تو جو خانواده مذهبی و مسجد و اینا بودم دوست داشتم زودتر به سن تکلیف برسم چادر بزنم به سن تکلیف که رسیدم مامانم برام نخرید کلاس چهارم یک چادر قدیمی از خواهر بزرگم رو یکی درمیون میپوشیدم که برام هم بزرگ بود و مدلش رو دوست نداشتم ولی کلاس پنجم که رفتم مادرم از قم برام چادر خرید دانشجویی و سبک بود کش هم داشت خیلی راحت بود ازون موقع تا الان دیگه چادری ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالا زنده باشه خودتون هم مذهبی بله؟

بله خودمم هم پوششم چادریه

ولی خیلی از دوستام چادری ان دختراشون حجاب ندارن

درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘

من خانوادم مذهبین ولی درحد نرمال نه افراطی

من خودم تا ۱۳_۱۴ سالگی چادر نمیپوشیدم و حجاب درستی هم نداشتم لباسام همه کوتاه بودن و حتی یه مانتوی بلند هم نداشتم خانوادم اصلا اهل اجبار نبودن ولی راهنمایی میکردن و تشویق به حجاب

از یه جایی به بعد خودم با عشق و علاقه حجاب داشتم و چادر پوشیدم

اجبار نکنید، ولی رها هم نکنید و طز روشنفکری برندارید

نه افراط و نه تفریط هیچکدوم خوب نیست واقعا

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

من به خاطر اینکه تو جو خانواده مذهبی و مسجد و اینا بودم دوست داشتم زودتر به سن تکلیف برسم چادر بزنم ...

وقتی مامانت نخرید چ حسی داشتی؟

من دوستای دخترم که چادر نخریدن براشون و چادر بقیه اقوام و فامیل و میگرفتن برای جشن تکلیف ،،تو نگوهشون میدیدم چقدر حسرت دارن دلم میسوخت

درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘

بله خودمم هم پوششم چادریهولی خیلی از دوستام چادری ان دختراشون حجاب ندارن

بسلامتی موفق باشین بالاخره بچه ها اول از پدر و مادر و بعداً از اطرافیان و به خصوص همسالان الگو میگیرن

دختر من ۱۳ سالشه .هیچ تمایلی نداره

وای😂😂😂😂😂😂😂

چقدر عجیبه زندگی و جامعه

من حالا بچه بودم با خانواده میجنگیدم برام مانتو بخرن با شال😂😂😂😂😂

پدرمم خوشش نمیومد سر کنم اونزمان چون سنم کم بود

میگفت وقتی مجبور نیستی تو جامعه سر کنی

چرا باید مانتو برات بخریم شال سر کنی

عاقاااا من اصرار اصرار اصرار

یسری عکسای ۹ سالگیم رو میبینم

خندم میگیره😂

احساس میکنم با اعتقاداتم بازی شده

الان یه کلاه میذارم کلم باد نخوره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

وای😂😂😂😂😂😂😂چقدر عجیبه زندگی و جامعهمن حالا بچه بودم با خانواده میجنگیدم برام مانتو بخرن با شال ...

😂😂😂

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

وقتی مامانت نخرید چ حسی داشتی؟من دوستای دخترم که چادر نخریدن براشون و چادر بقیه اقوام و فامیل و میگر ...

نه چادر جشن تکلیف رو نمیگم چادر مشکی رو میگم

اتفاقا برای جشن تکلیف با اینکه یک چادر جشن داشتیم از دانشآموزی که سال قبل تو همون مدرسه بود ولی چون یکم طرح کلاش فرق داشت و جانماز و کیفش ست نبود بابام برام یکی دیگه خرید که مثل بقیه همکلاسی هام باشم😍

میدونی یکسری چیز ها واقعا ذوق داره مثل لباس کلاس اول که آدم دوست داره بخره مثل بقیه(نه اینکه بدوزه) چادر جشن تکلیف هم همینطور اگر نگیری برا دخترت تو دلش میمونه🙂

بسلامتی موفق باشین بالاخره بچه ها اول از پدر و مادر و بعداً از اطرافیان و به خصوص همسالان الگو میگیر ...

دقیقا اصل ماجرا خانواده اس پدر و مادر هردو،،،،

واینکه یه مادر آگاه که بتونه به استعدادی که داره جهت بده و رشد کنه

من دخترم عضو یکی از مساجد فعال منطقه خودمونه

هر جور برنامه تفریحی و هنری که فکرش و بکنید براشون اجرا میکنن

چند وقت پیش بردنشون ویلا باغ خارج ازشهر بود دو روز موندن هنوز داره از خاطرات اون موقع میگه بس که بهشون خوش گذشت

نه چادر جشن تکلیف رو نمیگم چادر مشکی رو میگماتفاقا برای جشن تکلیف با اینکه یک چادر جشن داشتیم از دان ...

وای اره چقدر غصه تو خوردم دختر خوب شد ازت پرسیدم😂

واقعا درست میگی دم پدر و مادرت ام گرم 💜😍

موفق باشین انشاالله که عالی ممنون میشم به تاپیک آخرم هم سربزنین

مرسی عزیزم همچنین شما😘😘😘😘