ali_s110 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 334 عنوان 🕊️🍁🍁🍁🍂🖤 56 بازدید | 5 پست غمگین ترین خداحافظی تاریخ اونجا بود ك حسین دهلوی گفت :بیزاریات مجالِ خداحافظی نداد . .آهسته گفتمت : ‹ به خدا میسپارمت . . ›بیصدا گریستم! شبی رها میکنم این تن را...تا شاید روحم در دنیای دیگری به آرامش برسد! امروز | 01:06 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 5209 رفت که رفت فدا سرت یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)
ali_s110 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 334 رفت که رفت فدا سرت نه خودم رفتم منظور متن اینه شبی رها میکنم این تن را...تا شاید روحم در دنیای دیگری به آرامش برسد!
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 5209 نه خودم رفتم منظور متن اینه عه آره 😂خب فداسرش که رفتی🤣 یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)
ali_s110 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 334 رفت که رفت فدا سرت البته متن اشتباهه این درست تره بیزاری ات مجالِ خداحافظی نمیدهد. .آهسته میگمت :‹ به خدا میسپارمت . . › شبی رها میکنم این تن را...تا شاید روحم در دنیای دیگری به آرامش برسد!
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 5209 البته متن اشتباهه این درست تره بیزاری ات مجالِ خداحافظی نمیدهد. .آهسته میگمت :‹ به خدا میسپارمت . . ... آره این بهتر یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)