من امسال با هزار التماس و پارتی پسرم گذاشتم دولتی که سختگیریش بیشتر باشه . پسرم کلاس اوله
ولی الان پشیمونم چون کلاسای دولتی خیلی شلوغه و گاهی بچه های بی ادب و وحشی هم توشون پیدا میشه
سال دیگه میزارمش غیرانتفاعی. اخه درس دبستان اونقدر سخت نیست که نیاز به سختگیری باشه
دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم.
اگر مدرسه غیرانتفاعی معتبر سراغ دارید و از پس هزینه هاش هم بر میاید غیر انتفاعی خوبه اما اگر فقط به خاطر شلوغی کلاس و بی ادب بودن بچه ها اینکار رو میکنید اینو در نظر داشته باشید تربیت خودتون خیلی موثره در رشد اجتماعی فرزندتون چه بسا که در مدارس غیر انتفاعی آسیب از بی ادبی بیشتر هست
عزیزم هرکس یه نظری داره و نظر همه محترم منم امسال کلاس اولی دارم میفرستمش دولتی رفتم نگاه کردم مدرسشونو همه چیزش خوب بود از رفتار مدیر و ناظم گرفته تا معلمها با دانش آموزان. از نظر اینکه میگن دولتی ها بچه های خوبی ندارن باید بگم بچه هایی با رفتار نا مناسب همه جا هست من احساس میکنم اگر بچمو بفرستم غیر انتفاعی تحت تاثیر دوستاش چون پولدارن دیگه اون قناعتشو از دست میده و دوس داره همه چی براش مهیا باشه
اگه غیر دولتی بیست وخرده ای نفر باشن بازم خوبه خودم غیر دولتی دوست دارم ولی می گن خیلی سخت می گیرن و ...
عزیزم من از اوله دبستان غیرانتفاعی بودم ولی خب نه هر مدرسه ای مدرسه هایی که میرفتم از بهترینایه تهرانن شما باید به شهرتون نگاه کنین و اینکه اگه تهرانین اینجا غیرانتفاعیه بد خیلی داره باید دقت کنین
همه بهم می گن دولتی حتی شوهرم ولی خودم می ترسم اخه پسرم دل به بازیه بچه های فامیل هم تو اون مدرسن می ترسم حس می کنم غیر اتفاعی تربیتشون بهتر می شه نسبت به مدرسه های اینجا البته می گم