2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقت تحت نظر بود تا اجازه داد دکتر ک باردار بشه؟

راستشو بخوای دقیق نمیدونم فقط دراین حد میدونم که ایشونم زیر نظر دکتر یه مدت دارو مصرف کرد

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

سلام دوستان عزیز..این تاپیک قدیمیه ولی برا اونا ک این مشکلو دارن میگم 

anti tpo انتی بادی تیرویید هست که  اگه بالاست

این یعنی شما بیماری تیروییدیت هاشیموتو دارید

⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔

اگه بارداری حتمااااااا برو متخصص غدد احتمالا داروی کم کاری بهت بده چون بالا بودن این انتی بادی باعث سقط میشه

⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔

اگر میخوای باردار شی باااااید زیر نظر متخصص غدد باردار شی

و tsh ات کمتر از یه عددی باشه و تو بارداری هر دوماه حتما تست بدی برای چک کم کاری 

این یه نوع بیماری خودایمنی هست که بدن به تیرویید حمله میکنه و کم کارش میکنه .‌اصولا وقتی این انتی بادی بالاست  شما هر آزمایش تیرویید که میدی دوماه حداکثر اعتبار داره 

ب نظرم اگر بالا بود  سونوی تیرویید هم بدید 

چون بیماری هاشیموتو تیرویید رو بزرگ میکنه

چون گاهی حتی اگه tshنرمال باشه و تیرویید بزرگ باشه دارو میدن 

تو بعضیها anti tpoنرماله ولیanti tg بالاست ک یه شرایط مشابه همین داره اونایی که سقط بدون دلیل دارن خوبه این دوتا انتی بادی رو تو خونشون چک کنن

سلام استارتر شما تیروئید داشتید ؟  باردار شدید؟من انتی تی پی او 210 کم کاری تیروئید هم دارم ،میتونم باردار شم ؟ تحت نظر پزشک هستم فعلا بهم روزی یه دونه لوتیروکسین داده ببینم پایین میاد یا نه ،میشه از تجربت بگی ،ممنونم

خدا جون به هر کی انتظار بچه میکشه یه نی نی سالم بده       
سلام استارتر شما تیروئید داشتید ؟  باردار شدید؟من انتی تی پی او 210 کم کاری تیروئید هم دارم ،می ...

سلام عزیزم من تیروییدم نرمال بود و دکتر می گفت انتی تی پی ا مهم نیست عددش چند باشه ،ولی تو بارداری تیروییدم کم کار شد ک قرص خوردم

سلام عزیزم من تیروییدم نرمال بود و دکتر می گفت انتی تی پی ا مهم نیست عددش چند باشه ،ولی تو بارداری ت ...

ممنون عزیزم راستش از انتی تی پی او بالا خیلی ترسیدم ،به اون خاطر بود 

خدا جون به هر کی انتظار بچه میکشه یه نی نی سالم بده