بیچاره فقط عقد گرفتن لباس نامزدی پوشید حالا گفته یه مراسم برام بگیرید اینا قبول نکردن گفتن یا ماه عسل یا لباس عروس بپوش برو آتلیه اینم ماه عسل و کنسل کرده.اخه به لباس بپوشی هیچکسی ام نیاد چه فایده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
قشنگ با مهربونیت بگن از این بهتره اونم دوست داره دختره مگه اون دل نداره
من جای دختره بودم تا این حد حساس بودم و اما شرایط #مالی همسرم جور نبود اصلاً
حتی اتلیه ام نمیرفتم که ماستمالی نشه !
میگفتم فعلاً پول هامونو جمع کنیم
عروسی در شان بگیریم بعد من میام خونه و زندگی
خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
من جای دختره بودم تا این حد حساس بودم و اما شرایط #مالی همسرم جور نبود اصلاًحتی اتلیه ام نمیرفتم که ...
من یکی از فامیلاشون فوت شد اون موقع حتی کارت دعوتامونم نوشته بودیم شوهرم اومد دنبالم با لباس راحتی خونه نشستم تو ماشین اومدم خونشون گفتم میثم گفته بیا تو ماشین حرف بزنیم منو کشونده تا اینجا به پدرش گفتن من به احترام شما ۴۰روز مراسم و عقب میاندازیم.ولی درنهایت مراسم میگیریم.نتونست مخالفت کنه شوهرم پشتم بود
شاید شرایط مالیشون اجازه نمی داده الان تو این گرونی باید مغز خر خورده باشن که بخوان عروسی بگیرن یه لباس و آرایشگاه و آتلیه اونم برای یادگاری کافیه مگر اینکه وضعشون خوب باشه
به سراغ من اگر میآیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️