2821
2789
عنوان

سلاممم

165 بازدید | 27 پست

؟؟؟؟؟یکی. از. اشناها. میگفت. عروس. سابقش. به خاطر. فشار. خانواده. ها پسرشو. ول کرده این. در حالیه که میگفته پسرم. همه حقوقشو میداده دست زنه اینم. خوشی. زده. زیر دلش. ول کرده. شوهره رو البته از اینا. یه. هفتصد شتصدی به پول دوسال پیش. گرفته برای من عجیبه🤐🤐🤐

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

خب

واسه من. عجیه اخه شوهره هم. جوون. بود هم شغل. خوب داشت. بعد. اینا. جهاز. کامل هم. گرفته بوددن. براش. صلا هم. دوسرویس. گرفته بودن این. عروسه خل بوده. اینو. ول کنه؟🤐

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه من. عجیه اخه شوهره هم. جوون. بود هم شغل. خوب داشت. بعد. اینا. جهاز. کامل هم. گرفته بوددن. براش. ...

ببین واقعا مشخص نیست ممکنه با هم نسازن

الان مهدی پاکدل و بهنوش طباطبایی هر دو قیافه عالی بازیگره معروف خوشگل خوشتیپ محبوب

اما طلاق گرفتن

ایا میشه گفت آقای مهدی پاکدل مشکل داشت

یا خانم طباطبایی

گاهی بعضیا ادم زندگی هم نیستن

ببین واقعا مشخص نیست ممکنه با هم نسازنالان مهدی پاکدل و بهنوش طباطبایی هر دو قیافه عالی بازیگره معرو ...

حتما حالا. مسئله. ازدواجش نیست. من دوست. نداشتم. این. بفهمه. البتع. منم. دهنشو بستم هی. گفت. همه بد نمیشن منم. گفتن همه. مردا عین. همن

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

اگه خوبن خب بزار تعریف کنن شاید تعریفی باشن واقعا شما هم از خودتون تعریف کنین

خودشو شوهرش خوبن. البته. من شناختی. از. بچه هاش. ندارم البته میگن جنس تعریفی. رو. تعریف نمیدن

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

خودشو شوهرش خوبن. البته. من شناختی. از. بچه هاش. ندارم البته میگن جنس تعریفی. رو. تعریف نمیدن

چه مثالی دختر

اما خب من موافق حرفات نیستم

هر کسی تعریف کنه به معنای بی کیفیت بودن جنس نیس

مثلا از آیفون ۱۷ تعریف کنن تو میگی تعریفی نیس؟

از طلا تعریف کنن میگی تعریفی نی؟

نمیدونم واقعاااااا چی درسته چی غلط

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز