2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما اهل سنت چرا از یه طرف میگید قرآن مهمه ولی از یه طرف نظرات عمر رو وارد فقه کردید؟مثلا حرام شدن صی ...

هیچ آیهای در قرآن صریحاً صیغه رو تشریع نکرده آیه ای هم که تو سوره نساء بهش استناد میشه در تفسیرهای معتبر سنی درباره ازدواج دائم و واجب بودن پرداخت مهره، نه ازدواج موقت حتی اگر بگیم که در مقطعی در صدر اسلام چیزی به نام صیغه وجود داشته طبق احادیث صحیح بخاری و مسلم خودِ پیامبر بعداً اونو نسخ و حرام کرده به همین دلیل همه مذاهب اهل سنت به اجماع صیغه رو حرام میدونند و این حکم رو از سنت قطعی پیامبر میگیرند نه از نظر شخصی عمر.

هیچ آیهای در قرآن صریحاً صیغه رو تشریع نکرده آیه ای هم که تو سوره نساء بهش استناد میشه در تفسیرهای م ...

چرا شما اهل سنت به امام های شیعه احترام میذارید ولی امام محمد غزالی نظر دیگه ای داره و گفته علی باعث اختلاف تو امت شده؟

یه پسر استثنایی هستم

چرا شما اهل سنت به امام های شیعه احترام میذارید ولی امام محمد غزالی نظر دیگه ای داره و گفته علی باعث ...

بله احترام میزاریم و نظر غزالی هم مثل هر عالم دیگه ای یه دیدگاه شخصی و فقهی-تاریخیه که بعضی اختلافات رو بررسی میکنه اینکه او گفته علی باعث اختلاف شده نقد اونه نسبت به شرایط سیاسی و اجتماعی اون زمان، نه نفی جایگاه علی

بله احترام میزاریم و نظر غزالی هم مثل هر عالم دیگه ای یه دیدگاه شخصی و فقهی-تاریخیه که بعضی اختلافا ...

به نظرت یکی از خدمات ابوبکر تو دوره خلافتش صحافی کردن قرآن بود؟
عمر هم از نظر استراتژی نظامی قوی بود ولی تو قضاوت ها همیشه از حضرت علی مشاوره میگرفت و لقب فاروق باید برای علی باشه

یه پسر استثنایی هستم

به نظرت یکی از خدمات ابوبکر تو دوره خلافتش صحافی کردن قرآن بود؟عمر هم از نظر استراتژی نظامی قوی بود ...

بله، یکی از خدمات ابوبکر در دوره خلافتش شروع جمعآوری و حفظ قرآن بود که به پیشنهاد عمر انجام شد و بعدها در زمان عثمان نهایی شد

فاروق بودنِ عمر در سنت اهل سنته، و حقمداریِ علی هم در همون منابع کاملاً پذیرفته شده؛ این دو تا با هم تناقض ندارن.

بله، یکی از خدمات ابوبکر در دوره خلافتش شروع جمعآوری و حفظ قرآن بود که به پیشنهاد عمر انجام شد و بعد ...

علت اینکه درباره ابوبکر و عمر بن خطاب حرف زدم این بود که شیعه ها بهشون لعنت و بی احترامی میکنن،خودم شیعه هستم برام سواله که چرا به این دو نفر که هم یار نزدیک پیامبر بودن و هم حکومتِ خوبی داشتن این نگاه رو دارن شاید دلایل تاریخی داشته باشه

یه پسر استثنایی هستم

علت اینکه درباره ابوبکر و عمر بن خطاب حرف زدم این بود که شیعه ها بهشون لعنت و بی احترامی میکنن،خودم ...

نگاه منفی بعضی شیعهها به ابوبکر و عمر بیشتر ریشه در اختلاف تاریخیِ خلافت داره نه انکار خدمات یا دیانت شخصی آنها اهل سنت خدماتشان را برجسته میکنند و شیعه مسئلهی جانشینی و حق علی را.