2821
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 37 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چ کار کنم بهتر از اینه که بچه ای بیارم بدون آینده و.....ما تا خرج خودمون دو تا موندیم با این مقدار ح ...

باهاش حرف بزن توجیحش کن

چرا بدنت رو با قرص بهم بریزی

بزار از اول بفهمه تو هر موضوعی نظر هردوتون مهمه و نه فقط ایشون

از روز سوم چهارم پریود شروع کن مصرفش هم راحته. ولی هر روز باید مصرف کنی و امکانش هست متوجه بشه. ولی ماه اول و دوم یکم اذیت میکنه سینه درد حالت تهوع و ممکنه معده درد بشی خلق و خو رو هم حساس تر میکنه.. بعد که ادامه بدی اوکی میشه. من دروسبلین میخورم راضی ام ازش ولی یکم سخت گیر میاد هربار چن جا رو باید سر بزنیم براش

🌱

[QUOTE=404546140]به نظر من دقت کن شاید کارشو کرد و اصلا نگفت[/QU OTE]من مطمئنم کارشو می کنه چون بهش ...

روزهای تخمک گذاری رابطه نداشته باش

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
وای قرص برا من عالی بود جوش نمیزنم پوستم بهتر شد جلوگیری هم میشه ۲۱ تا هر شب میخورم هفت روز نمیخورم

دقیقا موهای زائد حتا 🤗. اولش کلی گارد داشتم برا انتخابش اما واقعا همه چی خوبه. پریود مرتب جگری که راحت برنامه ریزی میکنی برای مسافرت و پد داشتن. جوش ها که خیلی کمتر میشن و پوست شفاف و سفیدتر. حتا ریزش مو هم تو مواردی قطع میکنه. دردهای قاعدگی هم. خیلی کمتر میشن

🌱

باهاش حرف بزن توجیحش کن چرا بدنت رو با قرص بهم بریزیبزار از اول بفهمه تو هر موضوعی نظر هردوتون مهمه ...

می گه بهم باش هر چی تو بگی ولی طبیعی

زیر بار کاندومم نمی ره

می ترسم کلاه سرم بزاره

دیگه هیچ کارشم نشه کرد

دقیقا موهای زائد حتا 🤗. اولش کلی گارد داشتم برا انتخابش اما واقعا همه چی خوبه. پریود مرتب جگری که ر ...

اره به من حتی میگفتن وای سرطان میگیری 😂

بزرگترین هدیه ای که میتوانی به جهان بدهی نسخه ی اصیل و ارزشمند خودت است💎🤍🫧