2777
2789
عنوان

جواب بدین

62 بازدید | 10 پست

شوهرم بلاخره قبول کرد اورد خونه مامانم منو ببینمشون .الان بیرونه خودش ..مامانم اینا باهاش خوب نمیشن و میخان ازش شکایت کنن یعنی کردن میخان پیگیری کنن و از من میخان حداقل بی طرف باشم اگه خواسته شدم.

طرف شوهرمو نگیرم ، چیکار کنم؟

به شدت میترسم این داستان سر دراز دارد ...

از آینده میترسم اینکه پشت شوهرم در نیام بد دعواش میشه باهام خب ...

ازش قول گرفتم دیگه دست بزنشو بزاره کنار ولی خانوادم میگن اون روز به روز بد تر میشع ولش کن دیگه نرو برنگرد

منم عاشقشم خیلی بده که نمیتونم منطقی تصمیم بگیرم ولی از آینده میترسم خیلی زیاد

جام بودین چیکار میکردین؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دعوا .یدونه خالم زده زیر گوشش اینم کشیده دست و بالشو کبود شده فحشای بد ناموس داده ب خاله و مامانم

مطمئن باش تورو هم یه روز اینجوری میکنه

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

خواهش میکنم تا کار به جا های باریک نکشیده طلاق بگیر دختر فردا میخوای بچه بیاری همسرت برا بچه هات هم ...

به خودم قول دادم به خودشم جدی گفتم امروز .اگه یبار دیگه روم دست بلند کنه ترکش میکنم واقعا. ولی مشکلات ما حاد تر از این حرفاست .اصلا سر سوزن نمیتونه عصبانیت و ناراحتیشو کنترل کنه

میترسم ناقص بشم ولی خب قطعا اگه زنده بمونم این سری واقعا جدا میشم. فقط معجزه خداست زنده ام با اون زور مردونه ... یبار سرمو زد به سرامیک نیم وجب باااد کرد