برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
(آقا هستم ) یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...! از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟
خب چرا ثابت دوچرخه معمولی ک بهتره تازه روحیه ادمم باز میشه نه؟ من عاااشق دوچرخه سواریم
البته بستگی ب محیط زندگی داره
الان محرومم
برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است
چربي سوزي تردميل بيشتر از دوچرخه هست . اگر ميخواي براي خونه بخري نخر چون هر كي خريده يك ماه اول فقط رفته بعد افتاده كنج انباري . برو باشگاه هم روحيت خوب ميشه و هم انگيزه
خوبه ولی بیشتر از 10 یا5 دقه نه من مشکل نداشتم از وقتی دوچرخه ثابت بالای 10 دقه حتی در روز 30 دقه تند ورزش کردم الان با اینکه 22 سالمه و سنی ندارم زانو درد گرفتم. احتیاط کن
عزیزم من اولا دوقلو دارم اصلا امکان بیرون رفتن ندارم دوما چادری ام سوما تو خیابون دوچرخه سواری برا ...
خداحفظشون کنه
بنظرم تردمیل بهتره
اون ممکنه اسیب بزنه
آخه من هرجا خوندم نوشته بود برا زانو و مفاصل خیلی خوبه چون اصلا فشار وارد نمیشه به اون قسمتها
دوست من یدفعه رفت روزی یساعت دوچرخه میزد ربات پاش شدیدا آسیب دید هنوز بعد یسال پاشو میبنده 😣
بهترین راه برای لاغری مصرف غذای سالم و به اندازه هست+ پیاده روی اصولی و ورزشهای هوازی
(آقا هستم ) یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...! از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟