2821
2789
عنوان

یلدایی عروس

175 بازدید | 12 پست

سلام خانوما

من حدود شیش ماهی هست که نامزد کردم

و خب واسه بله برونم کلی لباس و کیف و کفش و طلا اوردن

که خب میدونم اونا از پس انداز نامزدم بوده

ولی الان بیشتر درگیر قسط و اینجور چیزاس

دلم نمیخواد واسم یلدایی بیارن توی این اوضاع خودمم گفتم که نیاره چیزی

ولی امروز بهم گفت اگه لباسی لازم داری بریم بخریم منم ی تیکه خریدم

و از این بابت اصلا ناراحت نیستم آیا واقعا خیلی رسم مهمیه؟؟ کار اشتباهی کردم؟

☁️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدایی خیلی مذخرفه این یلدایی

توی این اوضاع که همین چند روز پیشم روز زن بود

به نظرم باید اون مرد رو درک کرد🥲

خیلی از این بلاگرا یا حتی فامیل با استوری گذاشتناشون دل کلی جوون رو میسوزونن

☁️

ببین اگه به دلت هست هر چند کوچیک بزار بیارن .ولو یه سبد کوچیک میوه چیه ظرف خیلی کوچیک آجیل یه چیز در حد دو سه تومن .ولی اگه خیلی دستش خالیه فشار بهش نیار.این چیزا خیلی مهم نیست که باعث کدورت بشه .البته اگه فهم و درک داره طرفت

ببین اگه به دلت هست هر چند کوچیک بزار بیارن .ولو یه سبد کوچیک میوه چیه ظرف خیلی کوچیک آجیل یه چیز در ...

ممنون عزیزم

نه اتفاقا اگه بهش حتی اشاره هم کنم که بیار میاره توی هر شرایطی ولی خب به دلمم نیست

این پول میتونه قسط طلامون بشه حداقل

ده روز پیشم که روز زن بود

☁️

ماکه رسم داریم بعدازدواح بابایه دختره یلدایی میاره بابام یهماه پیش اومد گفت شما روز پدر مادر میخرین عوصشو میگیرین انقدر ناراحت شدم گفتم به مامانم به بابا بگو یلدایی دیه نمیخام ولی کسی که خلعت هدیموقطع باعث شد قطع بشه خدام مال اونو قطع کنه

بابام ن حنابندون ن جهاز هیچی حتی یه جفت جورابم واسه شوهرم نخرید حتی عیدی ام ازم دریغ کرد

ماکه رسم داریم بعدازدواح بابایه دختره یلدایی میاره بابام یهماه پیش اومد گفت شما روز پدر مادر میخرین ...

اشکال نداره عزیزم فقط سعی کن توقعت رو کم کنی و اهمیت ندی که اذیت نشی

☁️

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش