2777
2789
عنوان

بی پولی و شرمندگی تو خونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 9282 بازدید | 216 پست
بله قرعه خانگی سنگین بگید بذاره با تعداد کم پولش که اومد دستش طلا بخره حتی میتونه بذاره صندوقای قرض ...

اره اون سود چهار درصده ولی داداشم میگه پول ۳ ۴ ماه میمونه بی ارزش میشه

صندوق وام خونگی ام یکی از همکاراش داشت حالا هرچی بقیه میخوان پولشون بکشن بیرون نمیده بهشون آدم باید جا مطمئن بشناسه بره صندوق خونگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا ایناییکه اینجوری کامنت میذارن هدف دار هستنوگرنه با ۱۵ میلیون میگن ما داریم عالی زندگی میکنیم ...

بعضیا ذاتشونه

حتی بگید ندارم دارم از گرسنگی تلف میشم میگن برو خداروشکر کن خوشبحالت بعضیا حتی زنده نیستن مردَن باز خوشبحالت تو زنده ایی

اینارو میدونی باید چکار کنی هر وقت از چیزی ناراحتن با پایینتر خودشون مقایسه کنی اصلا نباید درکشون کنی

مثلا میگن شوهرم قسط داره پول نداره باید بگی خوشبحالت باز شوهرت میتونه قسط بده بعضیا همین قسط و قرضم ندارن

ذاتشون اینجوریه باید عین خودشون باهاش ن رفتار کرد

اره اون سود چهار درصده ولی داداشم میگه پول ۳ ۴ ماه میمونه بی ارزش میشه صندوق وام خونگی ام یکی از همک ...

ن صندوقای قرض الحسنه سود نداره عزیزم اصل وامو میدی فقط ۱۰ ماهه باید تسویه کنی قرعه هم باید جای مطمئن بنویسی خب اگه خودش بتونی دست بگیره نفر اولم خودش برداره که عالیه الان شوهر من هرسری مینویسه کلا ۴ یا ۵ نفرن

فقط میتونم بگم خوشبحالتون🙂

بخدا آنقدر مشکلات داریم اینجوری نگو

میگم یه خواستگار نمیتونم راه بدم از ترس مخارج جهیزیه و بله برونو عقد

داداشم اسم زن نمیاره چون پول اجاره خونه و طلا عروس نداره

یه خونه قدیمی نسبتا قدیمی که از دستش عاجز شدیم قیمتش امجوری نمیشه که یه خونه دوخوابه نو جای خوب بگیریم حتی خوشبحال داره اگر خوشبخت بودم آنقدر ناامید سرافکنده نبودم

بعضیا ذاتشونهحتی بگید ندارم دارم از گرسنگی تلف میشم میگن برو خداروشکر کن خوشبحالت بعضیا حتی زنده نیس ...

بخدا به من میگن خوشبحالت

منی که کلی آرزو دارم

رتبه زیر هزار کنکور و دانشگاه دولتی معدل الف یه کار درست ندارم هنوز درسم مونده یه ترم

وام خونگی اسم نوشته ؟

همیشه به اطرافیانشون این حسو میدن که تو وضت خوبه خداروشکر کن مشکلات دیگرانو بی اهمیت جلوه میدن

باید توام وقتی مشکل دارن بی اهمیت جلوش بدی البته بعضیاشون فشاری میشن چرا درک نمیکنی برات مهم نباشه عین خودشون

تفکر رعیتی این شکلیه که همیشه رعیت مقصر و بدهکاره و اعتراض رعیت از شکم سیری و بی جهته

(ارباب می تتتتتانه ارباب طلبکاره .حق با اربابه )

بخدا به من میگن خوشبحالتمنی که کلی آرزو دارم رتبه زیر هزار کنکور و دانشگاه دولتی معدل الف یه کار درس ...

واقعا کامنت ها مایه تاسفه .۱۰ تا دونه تخم مرغ ۱۰۰ تومنه .واقعا چجوری باید قناعت کنی که اینا راضی بشن الله اعلم