2777
2789
عنوان

بی پولی و شرمندگی تو خونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 9300 بازدید | 216 پست
همیشه یکی هست بگه خیلی خوبید ایرانیا اینجورین اگه استارتر میگفتماهی پنج میلیون داریم باز یکی پیدا می ...

تموم شد؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو و داداشت حقوقتونو چیکار میکنید که کمم میارین؟ حداقل به فکر خودتون باشین پس انداز کنیدحدودا ۷۰تومن ...

هفتاد پولدار نیست

۷۰ خط فقر اعلام شده یعنی درامد زیر هفتاد فقیر حساب میشن

از نظر من خانواده شما بی پول نیستدرآمد متوسط به بالا دارید.قناعت ندارید.الان حقوق قشر متوسط ۳۰ تومن ...

بخدا اصلا ولخرجی نمیکنیم

شاید سالی سه چهار بار من لباس بخرم تهش

غذا و میوه و این چیزا یه چیز معمول میخوریم مهمونی ام دعوت نمیکنیم بگم مهمونی میدیدم

مسافرت ام که کلا سه ساله نرفتیم

کو تا وام بدن اسممون در بیاد آخه یکی از فامیلامون بعد ۲ سال و خورده ای وام گیرش اومد

اینکه دوسال بعد بهش دادن دروغه دیگه . یه جیزاییو خیلی گندش نکنید ! نهایت ۳ ماه با ۶ ماه میشه اطراف ما یکی دو ماه گرفتن

هفتاد پولدار نیست ۷۰ خط فقر اعلام شده یعنی درامد زیر هفتاد فقیر حساب میشن

عزیز با خط فقر کاری ندارم دارم طبق چیزی که میبینم میگم یه کارمند معمولی الان۱۵میگیره و یه زندگی رو میچرخونه پس نسبت به اون پولدار محسوب میشن

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

خب راست گفت ۴۰تومن خوبه اونم با دوتا بچه ک هردو شاغلن

نه عزیزم این چهار نفر ماهی ببشتر ده میلیون خرج دارن اگر بخوان عادی زندگی کنن

این دوتا بچه هم فوقش ماهی ده بگیرن کمی برای گردش و رسیدگی بخودشون چیزی نمیمونه جوونا پس انداز کنن

ما ۴ نفریم نهایت ۱۵ تومن

پسرم دانشجو و یکیش راهنمایی

ما چی بگیم قناعت کنید اگه حقوق ما ۴۰ تومن بود من حتما پس انداز میکردم یکم به خودتون سخت بگیرید چاره نیستش

بابات یا مامانت جایی زمینی چیزی ندارن؟

اگه اونو دارید بفروشیذ بزنید ب یه کسب و کار

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

به نظرم یکم ولخرج بودین از اول زندگی... وگرنه پدر مادرتون هر دو حقوق بگیر بودن قبلا اینقدر گرونی نبو ...

نه آخه پدر و مادر من با حقوق خودشون خونه و ماشین خریدن از اول ازدواج یه هزار تومنی ام خانواده هاشون کمک نکردن بخدا اصلا ولخرج نیستیم

ولی متاسفانه جایی که باید میرفتن خونه و زمین ارزون میدادن پدر مادرم گفتن ما زمین میخوایمچیکار نگرفتن

یه مدت ام پولمون گذاشتیم بانک باهاش شغل بزنیم که نشد پولمون یکسال موند بی ارزش شد تو بانک