2777
2789
عنوان

بی پولی و شرمندگی تو خونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 7943 بازدید | 216 پست
سعی کن بری تو آموزش پرورش آفرین به برادرت که رشته ی خوبی میخونه هردو شاغل میشید و درآمد خواهید داشت ...

کامپیوتر میخونم دانشگاه دولتی ترمآخرم

دعا کن درست شه اوضاعم یه جا قبول ام کنن به عنوان برنامه نویس حقوق ام بره بالاتر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چجوری زندگی میکنید که با ۴۰ تومن نمیتونید یه زندگی نرمال داشته باشید؟

چرا بعضیا اصلا مدیریت اقتصادی بلد نیستن؟

ما هم تو همین جامعه داریم زندگی میکنید، زندگی نرمال داریم والا، تازه مستاجرم هستیم

دوتا معلم ویه پرستار باید وضعتون توپ باشه والابابای منم فرهنگی بازنشستس وضعش خوبه ماهی۳۰/۳۵میگیره

بابای شما حتما جدبد بازنشسته شده

مامان من با لیسانسه و ۲۷ سال خدمت بازنشست شد اون دوره خانومارو ۲۵ ساله بازنشست میکردن اگر میخواستن و الان ۹ ساله بازنشست شده

اخه بابامخرج مارو هممیده داداشم پولشو پس انداز میکنه برا آیندش خرج غذا و رفت و آمد وسایلا دانشگاه من ...

داداشت حداقل باید هزینه های خودشو بده نه اینکه بندازه گردن بابات

برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا   

مستاجرید؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

تو و داداشت حقوقتونو چیکار میکنید که کمم میارین؟ حداقل به فکر خودتون باشین پس انداز کنید

حدودا ۷۰تومن الان پولدار حساب میشین

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

بابای شما حتما جدبد بازنشسته شده مامان من با لیسانسه و ۲۷ سال خدمت بازنشست شد اون دوره خانومارو ۲۵ س ...

۱۰/۱۲ساله بازنشست شده

تازه نیس

پدر مادرتون بادوحقوق نباید وضعشون بد باشه

حتی شمام شاغل نباشید

یکم برنامه ریزی کنید گلم

ریز ریز پس انداز کنید

۴۰ خوبه بابای من با عروس و داماد و نوه حقوقش ۱۳ونیمه

همیشه یکی هست بگه خیلی خوبید

ایرانیا اینجورین اگه استارتر میگفتماهی پنج میلیون داریم باز یکی پیدا میشد میگفت خوشبحالتون شماها اوضاتون خوبه ما ماهی سه میلیون زندگی میکنیم

نمیدونم چرا بعضیا همیشه میخوان سختی و مشکلات دیگرانو بی اعتبارو و کم اهیمت جلوه بدن