سلام،
من میخوام اینو صریح و بدون هیچ سانسوری بگم: تو هیچ حقی نداشتی با من اینطوری رفتار کنی، فحش بدی و تحقیرم کنی. هر حرف، هر نگاه تحقیرآمیز، فقط ضعف و ناتوانی خودت رو نشون داد و هیچ ربطی به ارزش یا شخصیت من نداشت.
تو فکر کردی با خرد کردن من، خودت بزرگ میشی؟ نه. فقط نشون دادی چقدر کوتاه، بیکلاس و بیمغزی. من اون لحظه شوکه شدم و سکوت کردم، اما سکوت من رضایت نبود؛ فقط نشون میداد که من هنوز دارم خودمو کنترل میکنم. ولی حالا میفهمم، سکوت من به تو اجازه داد تا ضعف خودت رو روی من تخلیه کنی.
من دیگه قربانی تو نیستم. خشم، فحش و تحقیرت، مال توست نه من. هیچ کس حق نداره حرمت منو لگدمال کنه، حتی تو. من ارزشم، احترامم و آرامشم رو به خودم میدم، نه به آدمی که بلد نیست انسانی رفتار کنه.
تو رفتی، ولی من موندم، با مرزهای روشن، با عزتنفسی که هیچ فحش و تحقیری نمیتونه کم کنه. من الان آزادم، من قدرتمندم، و دیگه اجازه نمیدم هیچ کس—حتی کسی که زمانی فکر میکردم مهمه—بتونه منو خرد کنه یا حس بد بده.
من حق دارم زندگی خودمو داشته باشم، حق دارم خوشحال باشم، حق دارم امن باشم و هیچ کس حق نداره اینو ازم بگیره. تموم شد. تمام. تو مال گذشتهای و من مال حال و آیندهام.
---