2777
2789
عنوان

وااای خدا

30 بازدید | 5 پست

بعد از بوقی رفتم آرایشگاه....آرایشگره با تیغ بالای ابروم رو برید...هی هم پنبه میکشید روش که خونش بند میاد...حالا چه غلطی کنم....اصلا حواسم نبود ببینم تیغ یک بار مصرف بود یا از این تیغ های اصلاح بود...چقدر من عقلم کمه...اگه ایدز و هپاتیت بگیرم چی؟؟؟؟

تو رو خدا بگید چه کنم

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

من دو سه سال پیش این اتفاق برام افتاد چندماه بعدش میخواستم باردارشم قبلش ازمایش دادم بیماری نداشتم

نعمولا از تیغ یه بار مصرف استفاده میکنن

واسه اطمینان چند ماه دبگه برو ازمایش یا ارایشگرت بپرس تیغ یه بار مصرف استفاده کرده یانه

در میان آشنایانم ولی بیگانه ام🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو سه سال پیش این اتفاق برام افتاد چندماه بعدش میخواستم باردارشم قبلش ازمایش دادم بیماری نداشتم ن ...

ممنون عزیزم که پاسخ دادید...باید همون موقع نگاه میکردم یا سوال میکردم الان دیگه اگر برگردم بپرسم شاید دروغ بگن

منم ۳ یا ۴ ماه دیگه میرم آزمایش چون الان برم معلوم نمیکنه...برام دعا کنید

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
ممنون عزیزم که پاسخ دادید...باید همون موقع نگاه میکردم یا سوال میکردم الان دیگه اگر برگردم بپرسم شای ...

انشالله چیزی نمیشه از این اتفاقا زیاد میافته واسه همین حواسشون هست بد به دلت راه نده گلم

در میان آشنایانم ولی بیگانه ام🥲

انشالله چیزی نمیشه از این اتفاقا زیاد میافته واسه همین حواسشون هست بد به دلت راه نده گلم

ممنون ⚘️