ی رفیق داشتم نزدیک ۷.۸ سال با هم دوست بودیم دو سه سالی هست من اومدم یه شهر دیگه ولی رفاقتمون سر جاش بود و باهم ارتباط داشتیم تا اینکه من ماه پیش رفتم شهرمون کار اداری داشتم و سریع برگشتم یعنی کلا ۳.۴ ساعت اونجا بودم وقتی که برگشتم دوستمزنگ زد گفت کجایی فلان گفتم اومده بودم شیراز کار داشتم دیگه برگشتم گفت چرا بهت نگفتی گفتم شارژ نداشتم(واقعا هم نداشتم)اونم گفت باشه بعد من وقتی کار اداری تموم شد رفتم خونه عمم این گفت با ماشین رد شدم دیدمت در خونه عمت چرا ب من دروغ گفتی شارژ نداری حتما لازمم نداشتی که خبرم نکردی😐خدافظ منم فکر کردم داره شوخی میکنه دیدم پیامام سین میزنه هیچی نمیگه تا زنگش زدم رد تماس زد منم ولش کردم دیگه چیزی نگفتم الان دیدم تو اینستا آنفالوم کرد تو واتساپ بلاکم کرده😐منم پیامش دادم گفتم من دروغی بهت نگفتم الکی اینکارا چرا میکنی سین کرد هیچی نگفت😐
دختری که عاشق رنگ آبیه💙وفادار مثل قو تنها مثل ماه✨
من اصلا این دوستیها رو درک نمیکنم ،حوصله ندارم اینقدر خودمو درگیر بقیه کنم و فکر کنم و ذهنم مشغول بشه
فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
حالا یکی باشه گاهی پیامی بدی،بیرونی بری آره،ولی این آدمایی که تاثیر خاصی تو زندگیت ندارن و میخوان گیر بدن و بی احترامی کنه برا چیته
فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40