2777
2789
عنوان

خدا کمک کنه بچه ام مودب بشه

42 بازدید | 6 پست

انقدر که به مادرم گفتم نتونستی خواهرمو تربیت کنی یا به خواهرام گفتم بی ادب اگه دختر من بودی درستت میکردم که یعنی منتظرن بچه من بزرگ بشه تازه ی گند دیگه هم زدم

پارسال هر کیووو میدیدم که با وجود بچه کوچیک باردار شده تو دلم میگفتم ی یکی دوبار هم به دختر عمومو همسایه و خالم گفتم وایی بچت کوچیکه چجوری تونستی من اصلا این اشتباهو نمیکنم الان که سر خودم اومده همشون میگن جیگرمون خنک شد

خودتو شوهرت مودب باشی و با مودبا رفت و آمد کنی ،اونم مودب میشه ،به نکن ،نگو ،این بکن اینو نکن نیست

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای🥲😂 از خواهرتو مامانت حلالیت بخوا جدی😂 منم پشت کسی چیزی بگم یا ناخواسته دل بشکونم خدا به روز نشده همون بلا رو سرم میاره عجیبه ... ولی خارج از شوخی بچه خودش مودب نمیشه پدر مادر اگه ذاتا با ادب باشن بچه میشه همون و البته با آدم های با شخصیت هم بگرد